Crystal Palace 2 - 1 Colchester

Skickade Palace ner Colchester i League One? Det verkar som det ...

Börjar med att be om ursäkt för en tunn rapport. Ordinarie matchrapportören "Layer Road" har flytt till sol och värme ...

Colchester är skadedrabbat som få men John White och Karl Duguid är i alla fall tillbaka i laget och båda är med från start.

Matchen inleds och inget av lagen tar kommando. Båda lagen har en del halvchanser utan att göra något mål. Palace är dock laget som tar över mer och mer av spelet.

Efter 21 minuter tar Palace ledningen. Först får en Palace spelare målet, Jamie Scowcroft, men det blir sedan ändrat till ett självmål från Colchesters Ifil.

The U's kvitterar bara några minuter senare när Lisbie gör 1-1 i 23.e minuten, från mitten av straffområdet. Platt spelar fram och det finns hopp om poäng och kanske en vinst.

Palace har en period av bra spel med bland annat en ribbträff och ett skott strax över och precis före paus träffar Palace stoplen.

Första halvlek slutar 1-1 men Palace har stundtals dominerat halvleken rejält.

Hemmalaget inleder andra halvlek som dom avslutade första, full fart framåt mot Colchester som försvarar sig bra.

Palace tar ledningen med 2-1. Showcroft gjorde mål på riktigt denna gång ... och han skickade förmodligen ur Colchester ur Championship.

Colchester har 2-2 inne genom Elito men målet blir bortdömt efter att linjemannen vinkat för offside(?).

Matchen slutar 2-1 till Palace och det är Colchesters fjärde raka förlust. Övriga lag "runt omkring" vann sina matcher utom Scunthorpe. Colchester har nio poäng upp nu ...