Millwall 0 - 1 Colchester
Mot Wembley

Colchester åkte till södra London för match i Johnston Paint Trophys första omgång

Colchester ställer upp med ett reservlagsbetonat lag där ordinarie spelare som målvakten Gerken och Jackson, Yeates, Izzet saknas på mittfältet.

1-0
The U's startar piggast och efter 8 minuter gör Perkins 1-0 för Colchester på ett skott från 18 meter efter att Akanni-Sunday Wasiu spelat fram honom från vänstra sidan av straffområdet.

Colchester kontrollerar matchen ganska bra och Phil Ifil har ett skott i 11:e minuten från 30 meter som går strax utanför och efter 23 minuter har Medy Elito ett distansskott utanför.

Strax före paus har Millwalls Hackett ett bra frisparksläge och drar bollen i ribban.

Första halvlek slutar rättvist med 1-0 för The U's och där gästerna var närmare 2-0 än hemmlagets 1-1.

Millwall börjar andra halvlek klart bäst och Millwall har några chanser under inledningen. The U's spelar upp sig något och Perkins är planens dirigent. I Millwall är det Hackett som står för det mesta och bästa i spelväg.

Efter 56 minuter har Akanni-Sunday Wasiu ett skott på mål men Millwalls keeper räddar ganska enkelt.

Colchester håller undan och vinner rättvist med 1-0.