"Alla som håller på Chelsea vill att han återvänder" - Ivanovic

"Alla som håller på Chelsea vill att han återvänder" - Ivanovic

Real Madrids tränare José Mourinho verkar vara på väg till Chelsea. Någonting som Branislav Ivanovic menar att spelarna i truppen vill.

Mourinho ledde Chelsea till två Premier League-titlar under sin tid i klubben innan han lämnade Stamford Bridge i september 2007. Rapporter tyder på att Mourinho  kommer att göra en återkomst i västra London till sommaren för att ersätta nuvarande tillfälliga managern Rafa Benitez.

Ivanovic, som anslöt till Chelsea några månader efter Mourinhos avgång, anser att den portugisiska kan förvandla laget till titelutmanare igen.

"Alla som älskar Chelsea hoppas Mourinho kommer att återvända," sa backen till den serbiska tidningen Vecernje Novosti.

"Han är oerhört respekterad av alla för vad han har gjorde i klubben. Med honom kan vi bli starkare som en klubb. Det skulle lägga till ytterligare en dimension till Chelsea, och det skulle kunna hjälpa oss att bli en av de främsta utmanarna till titeln.

"Som spelare har vi inte några bekräftade uppgifter om att han skulle återvända. Men vi vill att det ska hända, därför att han är en av de bästa tränarna i världen. Han är oerhört respekterad av alla för vad han har gjort för klubben."


Mourinho bekräftade efter Real Madrids UEFA Champions League match mot Borussia Dortmund på tisdagskvällen att han kommer att göra ett beslut om hans framtid i slutet av säsongen.

"Jag vet att jag är älskad i England ", sade han. "Jag är älskad av fansen, jag älskad av media, de behandlar mig på ett rättvist sätt, kritisera mig och ger mig kredit när jag förtjänar det. Jag vet att jag är älskad av vissa klubbar, speciellt en."
 

Stefan Petranovic2013-05-01 18:00:00
Author

Fler artiklar om Chelsea