Andy Robertson – ”Melwood är som ditt andra hem”

Andy Robertson – ”Melwood är som ditt andra hem”

Andy Robertson om att återförenas med sina lagkamrater och saknaden av den gemensamma träningen.

Liverpool har återupptagit träningen i smågrupper och efter beskedet från Premier League om att träning med fysisk kontakt kan inledas smyger sig ligastarten närmare. Liverpools vänsterback är en av de spelare som har längtat efter att få komma igång och i en intervju med liverpoolfc.com berättar han om saknaden av Melwood och spelargruppen.

Det bästa med att vara tillbaka är att få träffa killarna och all personal, även fast det bara är i smågrupper just nu. Jag har alltid sagt att Melwood är som ditt andra hem, eftersom du spenderar så mycket tid här och vi har alla saknat detta stället galet mycket. Vi har längtat efter att få komma tillbaka till planen och spela fotboll och lyckligtvis kan vi göra det igen. Det har funnits många saker som vi har saknat, men nu finns det många saker som vi kan le åt när du är tillbaka. En sak är att  återigen se alla de människor som  man kommit nära de senaste åren. Att få se dem igen och att få prata med dem igen.

Att få träna med boll ute på planen är fantastiskt. Förhoppningsvis kan vi fortsätta att ta steg framåt och närma oss vår första Premier League-match.”
 

Carl Andreassoncarl.andreasson@liverpoolsweden.seTwitter: @Candreasson_2020-05-28 15:36:00
Author

Fler artiklar om Liverpool