Lagbanner

Årsmöte 2020

Den 18/7 hölls årsmöte med Villa Sweden och här är en liten sammanfattning av det som dryftades.

22 medlemmar hade tagit sig till S2 i Linköping för att delta i årsmöte och klubbmästerskap i bowling. Vi inledde med bowlingen och när krutröken skingrats och rännorna var städade stod Ida Östling och Samuel Östling som segrare. Anders "Rännan" Svensson kunde tyvärr inte delta pga sjukdom men noll poäng gav honom den icke så åtråvärda jumboplatsen såsom traditionen bjuder...

Ekonomin bedömdes, trots vissa frågetecken kring den inställda medlemsresan, såm solid. Beslut togs dock att höja medlemsavgifterna något för att vara på den säkra sidan. För ytterligare info se protokollet från årsmötet.

Anders Svensson, Bo Carlsson och Joakim Jönsson omvaldes för ytterligare tid i styrelsen medan Mikael Tegbrink och Pär Johansson kvarstår ytterligare ett år. 

Villatipset har skötts på ett föredömligt sätt av Jesper Ekenberg och vi är glada att konstatera att nämnde herre fortsätter även nästa år. Då kanske det är min tur att vinna...?

Vi tackar Linköpingsfalangen med Henrik Berka i spetsen för ett väldigt lyckar arrangemang på S2 och konstaterar att Villa Sweden är ett jäkla gôtt gäng. Många skratt och mer eller mindre djupa diskussioner förgyllde allas vistelse. På grund av utebliven medlemsresa kändes årets träff än mer viktig. 

UTV!

Pär "Coreopsis" Johansson2020-07-19 21:19:35
Author

Fler artiklar om Aston Villa

Matchrapport Ipswich - Aston Villa