Benitez missnöjd efter Liverpool-matchen
Ett sent kvitteringsmål som innebar två tappade poäng i kampen om CL.

Benitez missnöjd efter Liverpool-matchen

Chelseas tillfällige tränare Rafael Benitez sa efter gårdagens match mot Liverpool att han var missnöjd med längden på tilläggstiden. Angående Suarez-incidenten så valde Benitez att inte kommentera händelsen.

Vad som såg ut att sluta i tre poäng och en tredjeplats i tabellen slutade med endast en poäng efter ett sent kvitteringsmål från Liverpools sida. Målet innebar att Benitez gick miste om att ta hem en seger mot sitt gamla lag och han själv valde att fokusera mer på antalet extra minuter som lades till istället för incindenten där Suarez bet Ivanovic i armen.

"Jag trodde att vi pratade om fotboll och vi hade vunnit matchen i stort sett, så det kom som en överraskning att det var det var sex extra minuter. Reglerna är väldigt klara. Ibland är det tre minuter ifall du gör sex byten, eller så kan det vara fyra minuter, men det är svårt att att hitta sex minuter i någon match och sex minuter och 45 sekunder är ännu svårare."

"Ifall vi analyserar det sista målet så är det ingenting vi kan göra något åt, förutom att kanske försvara oss lite bättre. Men sex minuter och 45 sekunder är något som jag inte tror vi får se i någon annan match."

När Benitez fick frågan om Suarez-incidenten så svarade han att han inte såg händelsen, eftersom han var fokuserad på spelet. Det återstår att se vad FA väljer att ge för påföljd på händelsen.

Källa: SkySports

Simon Thellsson2013-04-22 16:52:18
Author

Fler artiklar om Chelsea