Biljettinfo: Chelsea - Hull

På tisdag är det deadline för biljettbeställningar till Chelseas ligapremiär hemma mot Hull.

Matchen Chelsea - Hull är planerad att spelas lördag 17 augusti 15:00. Tv-tiderna för säsongsinledningen är dock inte fastställda och matchen kan komma att flyttas till söndag 18 augusti, måndag 19 augusti eller till andra tider på lördagen.

Besked om tv-tider för säsongsinledningen väntas fastställas i början av juli. Om du beställer biljett till matchen och det senare visar sig att du inte kan gå på matchen kan CSS köpa tillbaka din biljett.

För att beställa biljetter till matchen mot Hull går du in på sidan för biljettbeställningar. Där fyller du i biljettformuläret och läser hur du betalar för biljetten.

Deadline för biljettbeställningar är tisdag 2 juli 18:00. Då måste biljettformuläret vara ifyllt. Vi förstår att det kan ta längre tid att föra över pengarna, så det är okej om de kommer dagen efter.

Det krävs inga lojalitetspoäng för att köpa biljetter till matchen mot Hull.

Kom ihåg att ditt medlemskap i True Blue och i CSS måste var betalt och klart innan du ansöker om biljett. Är du osäker på om du är medlem kan du maila oss och fråga.

Kom också ihåg att du endast kan ansöka om biljett på ditt eget medlemskap. Du måste kunna visa upp medlemskort och legitimation vid en eventuell kontroll på arenan.

Frågor? Funderingar? Läs FAQ: Biljetter-artikeln eller maila biljett@chelseasweden.com.  

Oscar Karlström2013-06-27 08:00:00
Author

Fler artiklar om Chelsea