Biljettinfo: Sparta Prag - Chelsea

Måndag 4 februari kan True Blue-medlemmar köpa biljetter till Chelseas bortamatch i Europa League mot Sparta Prag.

Chelsea har blivit tilldelade 1 869 biljetter till bortamatchen mot Sparta Prag torsdag 14 februari. Följande gäller för biljettköp till matchen:

Genom CSS: Eftersom Chelseas totala tilldelning inte överstiger 2 000 biljetter har CSS inte möjlighet att köpa biljetter till matchen.

Direkt från Chelseas hemsida: Biljetter till bortamatcher i Champions League släpps först till personer på Uefa Away Scheme (strax under 1 000 personer). Därefter försvinner 10 procent av den totala tilldelningen till corporate hospitality-biljetter.

Av resterande biljetter säljs 60 procent till säsongsbiljettesinnehavare och 40 procent till True Blue-medlemmar. Den totala tilldeningen är 1 869 biljetter, vilket innebär att ca 350-400 biljetter kommer att släppas till True Blue-medlemmar.

Biljetterna släpps till True Blue-medlemmar måndag 4 februari 8:00 svensk tid. Inga lojalitetspoäng krävs utan det är först till kvarn när biljetterna släpps. Biljetterna släpps här.

Uthämtning av biljetter: För att få sina biljetter till Chelseas bortamatcher i Europa måste man fylla i ett Uefa Declaration Form (ett formulär där man bland annat uppger hur man tar sig till staden där matchen spelas). Detta formulär lämnar man in på Chelseas biljettkontor för att få biljetterna.

Det går även att få biljetterna hempostade mot att man betalar en avgift (ca £30) för rekommenderat brev. I så fall scannar man in och mailar in sitt formulär till Chelseas biljettkontor (websales@chelseafc.com). Chelsea ansvarar inte för biljetter som försvinner i posten. Förlorade biljetter ersätts ej.

Uefa Declaration Form laddas ned här. Eftersom du bor i Sverige får du förklara att du därför inte flyger till matchen från England utan att du istället flyger från Sverige.

Observera att du inte behöver posta ditt declaration form till Chelseas biljettkontor utan att du kan maila scannade formulär till websales@chelseafc.com. I övrigt gäller de villkor som står på formuläret.

Risken att hamna i problem för att biljeten används av någon annan än den som har köpt den är i det närmaste obefintlig och hundratals biljetter säljs vidare till andra Chelseasupportrar (till inköpspris givetvis) till varje bortamatch i Europa utan att någon hamnar i problem.

Mer information om biljettsläppet på Chelseas hemsida finns här.

Oscar Karlström2013-01-22 16:52:00
Author

Fler artiklar om Chelsea