Blå hjältar på landslagsuppdrag
Avgjorde matchen mot Brasilien.

Våra Chelseaspelare har varit ute på landslagsuppdrag och här följer en kort sammanfattning.

Under onsdagen spelades flera vänskapsmatcher och vi börjar detta svep i Spanien där Chelsea representerades av Juan Mata och Cesar Azpilicueta. Mata gjorde en bra första halvlek och spelade fram Fabregas till första målet innan han blev utbytt i paus. Azpilicueta spelade hela matchen och gav varken Cavani eller Suarez mycket utrymme. Matchen slutade 3-1 till Spanien efter att Pedro gjort båda Spaniens mål i andra halvlek.

En drös Chelseaspelare medverkade för Belgien i 2-1-vinsten mot Slovakien. Eden Hazard gorde 1-0 från straffpunken i den tionde matchminuten och även Kevin De Bruyne startade matchen. Romelu Lukaku blev inbytt i paus men den lovande målvakten Thibaut Courtois satt på bänken hela matchen.

Branislav Ivanovic spelade första halvlek när Serbien gästa Cypern i en match som serberna vann med 3-1.

I matchen England - Brasilien hittade vi flest Chelsea-representanter. Ashley Cole och Gary Cahill startade matchen i Englands backlinje och i Brasilien startade David Luiz som var tillbaka från skada, Ramires i en defensiv mittfältsroll och Oscar, snäppet högre upp i banan. David Luiz fick äran att bära kaptensbindeln.

Matchen slutade 2-1 till England och förutom att Lampard, som blev inbytt i paus, gjorde det sista målet genom en snygg bredsida upp i krysset bör man även notera Ashley Coles 100:de match för England. Ännu en milstolpe i Coles karriär vilket blivit uppmärksammat runtom i brittisk press och hyllningarna till Chelseabacken har avlöst varandra.

Lampard gjorde i och med sin medverkan sin 94:e match för de tre lejonen. Ramires och Cole blev utbytta i paus och David Luiz byttes ut med en kvart kvar utan några som helst tecken på känning från sin skada.