Bli medlem i Chelsea Supporters Sweden 2021/2022

Bli medlem i Chelsea Supporters Sweden 2021/2022

Vi öppnar nu medlemsregistreringen för säsongen 2021/2022. Vill du vara med i Sveriges enda officiella supporterförening knuten till The Champions of Europe?

BLI MEDLEM I CSS SÄSONGEN 2021-22 - Två lätta steg:
>> Ansök om medlemskap genom att fylla i formuläret ->  HÄR. Därefter får du ett mail med bekräftelse om att vi mottagit din ansökan innehållandes betalningsuppgifter. Detta mail skickas automatiskt direkt men fastnar ibland i skräppostfiltret, så kolla bland skräpposten om ni inte ser mailet.
>> Betala antingen genom Swish eller BG (swish- och BG-nummer står i mailet). 
... och VOILA! När vi erhållit din betalning är du medlem! Så, vad väntar du på?

NYTT FÖR I ÅR: Förnya ditt medlemskap?
>> Var du medlem i CSS förra säsongen? Förnya ditt medlemskap genom Swish! - Swisha avgiften som gäller för dig samt fullständigt namn - och VOILA du är medlem (du behöver alltså inte fylla i google-formuläret på nytt!)! Vilka avgifter som gäller framkommer längre ner på denna sida. Vårt Swish-nummer: 1234247938
* Det går bra att förnya flera medlemskap på samma gång: swisha då totalt belopp och skriv samtligas namn i swishens meddelande-ruta. 
* Har du förändrade uppgifter? Exempelvis ny mail, eller ny adress? Om möjligt, få med det i meddelanderutan, annars maila oss i efterhand på medlem@chelseasweden.com.

INFO OM MEDLEMSKAP I CSS 2021-22
Chelsea Supporters Sweden är Sveriges enda officiella supporterförening knuten till Chelsea FC. Vi väljer att öppna upp medlemsregistreringen tidigt i år för att snabbt fylla våra medlemsregister och meddela Chelsea FC att vi har det medlemsantal som krävs för att bibehålla vårt Platinamedlemskap. Detta medlemskap hos Chelsea FC ger oss fördelar när det kommer till möjlighet att köpa biljetter genom CSS, men också andra fördelar med fina priser att lotta ut bland våra medlemmar och rabatter. Mer info om detta kommer, men tveka inte att bli medlem redan nu!

SOM MEDLEM I CSS FÅR DU:
· Möjlighet att köpa matchbiljetter till Chelseas matcher, såväl hemma som borta, ligaspel och cupmatcher i England och Europa. Beroende av match kan olika antal lojalitetspoäng krävas för att få tillgång till biljett, mer info kring det kommer senare under sommaren. En förutsättning för att få tillgång till biljetter är att ni har medlemskap i True Blue utöver medlemskapet i CSS. Mer info om True Blue medlemskap hittar du här.
· Möjlighet att följa med på CSS årliga medlemsresa till England. Mer info om denna kommer att komma och vi räknar åter med att det kommer bli en resa att minnas.
· Möjlighet att delta på CSS-träffar i Sverige.
· Ett personligt medlemskort.
· En CSS-designad medlemsgåva (ännu inte fastställd).
· En medlemstidning som skickas ut till alla medlemmar under våren.
· Deltagande i lotterier med fina priser.
· Och sist men inte minst, känslan av gemenskap som uppkommer av att vara med och bidra i en ideell förening. En förening som syftar till att följa och stötta Chelsea. Bli medlem idag och få blå vänner för livet!


MEDLEMSAVGIFTER 2021/2022
100 SEK - Junior (0-18 år)
175 SEK - Vuxen
400 SEK - Familj
Familjemedlemskap gäller för personer registrerade på samma adress.

Bli medlem redan idag! 
Bland de som blir medlemmar kör vi ett lotteri senare i år om fina CSS-pikétröjor!

Vid frågor kring medlemskap kontakta oss på medlem@chelseasweden.com.

Chelsea Supporters Sweden2021-06-11 16:15:00

Fler artiklar om Chelsea