Bournemouth - Hull 6-1

Tredje raka trepoängaren på hemmaplan. Bournemouth stod för en ordentlig urladdning på lördagen när Hull besegrades med 6-1.

Hemmalaget fick en smakstart när Charlie Daniels tryckte in ledningsmålet redan i den femte minuten. Hull fick förvisso in en kvittering efter dryga halvtimmen spelad men därefter handlade allt om Bournemouth.

Steve Cook och Junior Stanislas replikerade under slutminuterna av den första halvleken. De slog till med varsitt mål och såg till att Bournemouth gick till pausvila med en tvåmålsledning.

Under de sista 45 nätade sedan Stanislas för andra gången i matchen innan mål av Callum Wilson och Dan Gosling fastställde slutresultatet strax före fulltid. Bournemouth gjorde därmed lika många mål under dagens 90 minuter som man gjort under de föregående sju matcherna.

– Det mest tillfredsställande i dag, förutom att vi gör sex mål och spelar väldigt bra, är viljan vi visar och kommer tillbaka efter deras mål, säger Eddie Howe till klubbens hemsida.

– Spelarna lät inte den besvikelsen ligga och dra. De reste sig och gjorde två snabba mål och att få den ledningen var oerhört viktigt.

Eddie Howe ställde samma lag på banan för tredje matchen i rad och kontinuiteten har bevisligen varit gynnsam. Segern mot Hull var den tredje raka på hemmaplan och gav en skjuts upp på den övre halvan i tabellen.

Bournemouth - Hull 6-1 (3-1)
1-0 Charlie Daniels (5’), 1-1 Ryan Mason (34’), 2-1 Steve Cook (41’), 3-1 Junior Stanislas 45’ str), 4-1 Junior Stanislas (65’), 5-1 Callum Wilson (83’), 6-1 Dan Gosling (88’).