Lagbanner
Deepdale, 2021-04-10 16:00

Preston - Brentford
0 - 5

Islossning för Brentford på Deepdale.

Efter fyra raka kryss och stora problem med målgörandet lossnade det med besked och Preston krossades med 5-0 på bortaplan.

Thomas Frank hade rört om ordentigt i grytan och ställde för första gången på mycket länge upp med en trebackslinje och lät också Fosu få chansen längst fram i Canos ställe.
Roerslev som vikarierar för en skadad Dalsgaard gör sin bästa match hittills och överhuvudtaget känns det mycket stabilare bakåt än på länge. Preston börjar piggt men efter första kvarten är det stor Brentforddominans och målen trillar in med jämna mellanrum.
Den hårt kritiserade Mbuemo inleder målskyttet och förhoppningsvis gör det gott för ett sargat självförtroende. Man kan ju bara spekulera i anledningen men plötsligt sitter det snabba passningsspelet igen och det öppnar stora ytor i Prestonförsvaret som inte hänger med. Övriga Brentfordmål görs av Forss, Toney, Canos och Marcondes.
Kanske är det för sent att komma ikapp Watford på andraplatsen, då krävs nog att vi går rent inklusive i inbördes mötet med bålgetingarna.  

Anders Thelin2021-04-11 14:26:45
Author

Fler artiklar om Brentford