Cahill har inte gett upp PL-titeln
Cahill vill upp i täten.

Cahill har inte gett upp PL-titeln

Gary Cahill vägrar ge upp hoppet om Premier League-titeln trots att laget ligger elva poäng bakom serieledarna Manchester United och sex bakom tvåan Manchester City.

Chelseas interim-tränare Rafael Benitez har medgett att ligatiteln är utom räckhåll för Londonklubben och att man istället ska sikta in sig på att säkra en biljett till Champions League nästa säsong. Cahill har däremot inte gett upp hoppet och har i en intervju med Sky Sports sagt att Chelsea förhoppningsvis kan bygga vidare på 2-1-vinsten över Arsenal och med lite tur sätta käppar i hjulen för de båda lagen från Manchester.

- Vi tittar uppåt i tabellen, inte nedåt, och vi försöker att nå första- och andraplatsen. Vi jagar Manchester-klubbarna.

För att ha en chans att lyckas med det som på förhand ses som en omöjlig uppgift krävs betydligt mer skärpa från Chelsea, som under den gångna säsongen tappat poäng vid ett flertal tillfällen, något Cahill är väl medveten om.

- Det har varit frustrerande då vi vid flera tillfällen under säsongen varit nära att komma tillbaka, men istället tappat.

- Men vi är mer än kapabla till att börja vinna igen och att vinna nio av tio matcher. Det är det vi måste sikta på och se vart det leder oss.

Viktor Skoog viktor@chelseasweden.com2013-01-21 22:35:00
Author

Fler artiklar om Chelsea