Chelsea lanserar nya hemmatröjan

Som första lag i Premier League har Chelsea lanserat sin hemmatröja för kommande säsong.

Blue is the Colour! Chelsea slog på stort när man lanserade den nya hemmatröjan för kommande säsong. Det är en klassisk, blå tröja med vita inslag som har v-ringad hals. Jämfört med denna säsongs tröja är skillnaderna få men som helhet faller tröjan i smak hos undertecknat. Inga krusiduller utan klassiskt, stilrent och smakfullt är tre ord som beskriver den på ett bra sätt.

Idag visade man bilder på tröjan på den officiella hemsidan för första gången men man lät sedan tidigare släppa en uppmärksammad promotionvideo. I denna video deltog Chelseastjärnorna John Terry, Fernando Torres, Davd Luiz, Juan Mata, Demba Ba, Eden Hazard, Oscar, Gary Cahill och Petr Cech där de i olika positioner täcktes av blå färg. Tramsigt, eller riktigt häftigt? Döm själva, men spelarna själva tycktes gilla jippot.

"Jag har verkligen njutit av att vara en del av denna dag. Jag skulle göra allt för denna klubb och att få visa min passion över att vara 'blå' betyder allt" sa David Luiz enligt Daily Mail.

"Jag kan säga att bli målad blå visar hur 'blå' jag är. Chelsea är en enorm del av mitt liv och Chelsea Football Club har blivit som min andra familj" fyllde Petr Cech i med.

För att se den uppmärksammade promotionvideon, klicka här (extern länk). Bilder på den nya tröjan dyker upp här så fort vi får rättigheter genom Bildbyrån men ni kan redan nu se den på den officiella hemsidan genom att klicka här.

Daniel Joannou2013-04-18 13:53:43
Author

Fler artiklar om Chelsea