Chelseaspelare i målprotokollet för Frankrike
Levi Colwill kunde tyvärr inte fira under torsdagskvällen då hans lag föll tungt.

Chelseaspelare i målprotokollet för Frankrike

Flertalet Chelsea-spelare fanns på planen under torsdagskvällen när Frankrike och England spelade sina första matcher under landslagsuppehållet.

Christopher Nkunku visade att han är tillbaka på den internationella scenen när han nätade för sitt Frankrike när laget vann med 4-1 mot Israel.

Nkunku hade inte spelat för sitt landslag sedan sommaren 2023, men denna gång var han återigen klädd i blått och vitt, dessutom i startelvan. Han tackade för förtroendet och skrev in sig i målprotokollet. Frankrike var överlägset sitt motstånd denna kväll och vann till slut stort.

Nkunku blev utbytt med 13 minuter kvar av matchen.

Chelseas Wesley Fofana fick se hela matchen från avbytarbänken.
---------------------------------------

På Wembley startade både Cole Palmer och Levi Colwill för sitt England när laget mötte Grekland. Noni Madueke kom in från bänken i en match England överraskande nog förlorade med 2-1.

Palmer spelade lite längre ner i plan än vad han är van vid. Under matchen hann han med att skjuta en frispark tätt över målburen. Palmer var även inblandad i ett par andra chanser, men generellt hade England svårt att skapa något av värde. Man slutade exempelvis på 0,69 i XG.

Noni Madueke hann med att skjuta ett skott som blockades strax efter att han kommit in för att ersätta Bukayo Saka. Efter detta flyttades han över till andra sidan för att ge Palmer plats till höger.

Palmer hann med att spela fram Olle Watkins till ett bra läget, men Watkins sköt över denna gång.

Målet för England gjordes av Jude Bellingham med tre minuter kvar av matchen.


Källa: Chelseafc.com

 

Erik Larholm@eriklarholm2024-10-11 14:49:08
Author

Fler artiklar om Chelsea