Chelseatipset: Experttips från Etoh

Chelseatipset: Experttips från Etoh

Pratstund med förra säsongens Chelseatipsvinnare, inför stormötet mot Manchester United.

Thomas Hollowell, med aliaset Etoh blev ju förra säsongens vinnare i CSS Chelseatipset med överlägsna sex poängs segermarginal. Thomas som är uppväxt i Karlstad men boende och studerande i Umeå passade vid ett möte i veckan på att dela ut en del tips hur man blir mästare.
 - Att titta på statistik och närmast föregående matcher är viktigt,  säger Thomas, och hellre tippa lite lägre än vad man egentligen hoppas på, t ex önskeresultatet 3-0,  tippa 2-0 istället!
 - Ett annat tips är att konsekvent INTE tippa Torres som förste målskytt, avslöjar Thomas med ett underfundigt leende.
 
Mata blev för det mesta förstahandsvalet, något som i statistiken visade sig vara ett korrekt drag. Mata skickade in elva bollar i mål som förste målskytt i de 66 matcherna som ingick, medan Torres bidrog med nio mål.
 
Vad valde då Thomas på ryggen på Chelsea-match-tröjan, som var förstapriset från Chelz Shop? Jo, nr 10 Mata förstås!
   
Efter två omgångar i Chelseatipset, gissa vem som leder? Åtminstone delad ledning, men visst finns Etoh med också i årets drabbning!
 
På frågan om hur det går i stormötet mot Manchester United kom en lång analys. Sammanfattningsvis blir det 1-2, Chelseavinst(!) och Lampard gör första målet i minut 32. Lita på ”Etoh”, Chelseatipsmästare som han är!
 
Hela tipsanalysen finns att läsa på http://rolf.balderud.net/chelseatipset/etoh1.html

Rolf Balderud2013-08-24 21:01:00
Author

Fler artiklar om Chelsea