CSS-info: Medlemsregistreringen stängd - nytt medlemsrekord!
CSS:are på bortamatch i Köpenhamn tidigare den här säsongen.

CSS-info: Medlemsregistreringen stängd - nytt medlemsrekord!

Vid årsskiftet stängde CSS säsongens medlemsregistrering. Medlemsantalet har ökat med nästan en fjärdedel från förra säsongen.

Chelsea Supporters Sweden har totalt 964 medlemmar säsongen 2012/13. Ett nytt rekord och en ökning med 182 medlemmar sedan förra säsongen. Det är fjärde säsongen i rad CSS ökar medlemsantalet, vilket är väldigt glädjande för oss i CSS-ledningen.

Ni som blev medlemmar under årets sista veckor kommer att få era medlemskort hemskickade under januari.

Ni som blev medlemmar tidigare under säsongen, men som ännu inte har fått något medlemskort kan maila medlem@chelseasweden.com så löser vi det.

Ni som inte hann lösa medlemskap den här säsongen är välkommen att gå med i CSS nästa säsong. Medlemsregistreringen för 2013/14 öppnar i maj.

*    *    *    *
Vad händer i CSS framöver?

CSS-medlemstidning: Årets medlemstidning och en särskilt utvald CSS-souvenir kommer att dimpa ner i era brevlådor under våren.
 
Medlemsresan 2013: Säsongens medlemsresa går av stapeln till hemmamatchen mot Swansea sista helgen i april. Mer information om resan finns här.

CSS-träffar: En större CSS-träff kommer att anordnas i Stockholm under våren. Dessutom uppmanar vi våra medlemmar runtom i landet att anordna egna CSS-träffar. Kontakta CSS-ledningen så hjälper vi till att marknadsföra er CSS-träff.

Chelsea Supporters Sweden2013-01-03 21:41:59

Fler artiklar om Chelsea