CSS: Medlemskort skickas för beställning

CSS: Medlemskort skickas för beställning

Bli medlem innan månadsskiftet för att få ditt medlemskort i första omgångens beställning!

För första gången kommer medlemskorten för CSS vara unika. Med detta innebär att ditt namn och medlemsnummer kommer synas på kortet och för att detta ska vara möjligt måste vi beställa korten i omgångar. 

Vi har förhandlat och gjort klart med ett tryckeri samt färdigställt designen på kortet - det pryds med vår nya, snygga loggotyp. Och då registreringen varit öppen ett tag så har vi nu ett anständigt medlemsantal så att vi kan skicka in den första beställningen till tryckeriet. 

Bli medlem innan månadsskiftet (dvs senast onsdag den 31/7) för att vara med i den första grupp som får sitt välkomstbrev med CSS-souvenir och medlemskort! Du beräknas då ha det i din brevlåda under säsongens första omgångar. 

En ny samaställning över nyregistrerade medlemskap med tillhörande beställning av unika medlemskort kommer sedan att göras i ytterligare tre omgångar:

- 31:e augusti
- 31:e oktober 
- 31:e december.

Korten gäller från och med säsongen 2019/20 och framåt. Nya kort trycks först upp efter några år när naturligt slitage tagit ut sin rätt. CSS ansvarar ej för borttappade kort men blir man av med sitt kort så kommer det gå att beställa ett nytt emot en självkostnad på 100:- ink moms och porto. 

För mer info om hur snabbt och smidigt sluter medlemskap i CSS -> klicka här.

CSS-LEDNINGEN2019-07-27 15:55:00
Author

Fler artiklar om Chelsea