CSS: Medlemsregistrering stängd

CSS: Medlemsregistrering stängd

Medlemsregistretingen inför säsongen 19/20 är nu stängd och vi tackar alla som valt att bli medlemmar.

Vi har nu, som tidigare kommunicerats, stängt medlemsregistreringen till CSS för säsongen 2019/2020. Vår registrering av medlemskap stängs i samma veva som det inte lägre går att bli medlem i Tru Blue - dvs medlemskap i Chelsea centralt.

Som medlem i CSS får man inte bara ta del av de förmåner ett medlemskap innebär utan man bidrar också och stöttar det ideella arbete som läggs ner av föreningens representanter så stort tack till alla som valt att sluta medlemskap för rådande säsong och hänga med på denna nystart av CSS.

När vi summerar konstaterar vi att CSS fortsätter växa och när vi nu stängt registreringen av nya medlemmar har vi nära 900 medlemmar. Det är en fin siffra och en ökning med 35% från föregående år samt något att bygga vidare på inför kommande säsonger. Tack till alla återigen. 

Vi ser fram emot att fortsätta jobba på inslagen bana under våren utifrån den vision vi satt upp och ser fram emot att följa vårt lag under denna minst sagt spännaden säsong. Vi tar även sikte mot medlemsresan i mars där vi hoppas kunna få träffa som många av er som möjligt. 

Återigen, tack för att du är medlem i CSS.

Information om hur du kan bli medlem inför kommande säsong kommer framemot sommaren.

/Daniel, Oscar, Niklas och Mattias. 

CSS STYRELSE2019-12-20 09:03:00
Author

Fler artiklar om Chelsea