CSS-medlemsresa 2011/12: Chelsea - QPR - schema för helgen
CSS:are på förra säsongens medlemsresa.

CSS-medlemsresa 2011/12: Chelsea - QPR - schema för helgen

121 personer kommer att åka på årets CSS-medlemsresa och matchen Chelsea - Queens Park Rangers. Här är schemat för helgens aktiviteter. OBS! Fotbollen på lördag eftermiddag är inställd.

121 personer. Så många är det alltså som har ansökt om matchbiljetter via CSS till Chelsea - Queens Park Rangers. En minskning från fjolårets rekord på 148 personer, men ändå en acceptabel siffra och den näst största medlemsresan i CSS historia.

Schemat för helgen

Lördag 14:00 - OBS! Den fotbollsmatch vi hade tänkt arrangera i Eel Brook Common är INSTÄLLD då det med stor sannolikhet kommer att regna på lördag. Dessutom ska många CSS:are åka på matcher i de lägre divisionerna vilket gör att vi ändå inte hade blivit så många.

Lördag 19:00 - Den traditionsenliga CSS-samlingen sker som vanligt på vår stampub Fox and Pheasant på Billing Road. Vi uppmanar alla att ta sig dit på lördag kl 19:00 för att träffa andra CSS:are. Vi kommer att ha utlottning av priser och annat roligt.

Söndag 10:00 - På matchdagen slår Fox and Pheasant upp portarna kl 10:00. Det är som vanligt samlingsstället för oss CSS:are även om ni så klart får besöka andra pubar på matchdagen. För de som vill sjunga inför matchen rekommenderas Imperial Arms på King's Road.

Söndag 13:30 - Matchstart, Chelsea - QPR. Majoriteten av CSS:arna sitter samlat på West Lower. Matchen kan vara väldigt avgörande i Chelseas kamp för fjärdeplatsen och det är viktigt att vi ger laget vårt fulla stöd från läktarna. Dessutom är det viktigt att vi slår våra lokalrivaler och bidrar till att skicka ner dem i The Championship igen.

Facebook-event för medlemsresan.

Sångguide med de vanligaste Chelseasångerna.

Londonguide med tips för bokning av flyg och hotell.

Oscar Karlström2012-04-26 18:25:00
Author

Fler artiklar om Chelsea