CSS Medlemsresa 2022 - deadline på fredag!

CSS Medlemsresa 2022 - deadline på fredag!

Chelsea - West Ham i slutet av april kommer stå som värd för årets medlemsresa. Hoppas vi ses där!

Se uppdatering om speldatum nedan

I takt med att restriktionerna lättar och vi ser ljuset i slutet av tunneln på denna pandemi vågar vi nu blicka framåt mot vårens medlemsresa. 

Medlemsresor är alltid trevliga sammankomster med gemensamma träffpunkter för de som vill under helgen för att vi CSS:are ska kunna träffas, dricka öl och ha det trevligt ihop. Vi kommer bland annat att ordna en pubsamling för alla CSS:are kvällen innan match. Mer detaljerad info om dessa bitar kommer närmre inpå avfärd. 

Hur ansöker jag om matchbiljett?
Som vanligt beställs biljetter genom att fylla i vårt biljettformulär. Betalning sker enligt instruktioner på vår sida för biljettinformation. Endast de som har medlemskap i Chelsea Supporters Sweden OCH True Blue säsongen 2021/22 kan ansöka om biljett (1 st biljett per medlemskap). Det krävs inga lojalitetspoäng för att ansöka om biljett. Deadline för biljettansökningar är den 4:e mars kl 12:00.

Är jag garanterad att få biljett?
CSS kan aldrig garantera några biljetter till de ansökande och vid ett fåtal tillfällen har ansökande blivit utan biljett till attraktiva bortamatcher p.g.a. att supporterklubbarna ansökt om fler biljetter än vad man kan tilldelas till bortamatcher enligt Chelseas supporterklubbspolicy. Enligt supporterklubbspolicyn finns det dock ingen övre gräns för hur många biljetter supporterklubbar kan ansöka om till hemmamatcher som inte säljs på lojalitetspoäng, vilket är fallet med matchen mot West Ham.  CSS-ledningen ser därför inget som talar för att vi inte skulle tilldelas samtliga biljetter vi ansöker om till matchen och ser ingen anledning till att den som har löst sina CSS- och True Blue-medlemskap samt ansökt om biljett innan deadline att oroa sig för att inte få biljett.

När spelas matchen?
Matchen Chelsea - West Ham har idag preliminär avsparkstid till lördag den 23/4 kl 16.00. TV-tiderna kommer enligt Sky Sports hemsida spikas någon gång runt den 21/2 och först då vet vi om matchen kommer spelas på utsatt tid. Andra alternativ är att den flyttas till tidigare eller senare på dagen, alternativt till söndagen. Vid ett mindre sannolikt scenario skulle den kunna flyttas även till måndagen men det är som sagt mindre troligt. En av anledningarna till att vi valde denna match är att det är väldigt osannolikt att den flyttas till annan helg då den inte krockar med cupspel. Givetvis meddelar vi er så fort avsparsktid spikas.

Uppdatering 2022-02-23:
Sky Sports har idag meddelat tv-tider för de två första helgerna i april, men låter meddela att tv-tiderna resterande helger i april inte kommer att meddelas förrän efter den 3 mars då lottningen till FA-cupens kvartsfinaler ägt rum. Detta innebär att det är först efter den 3 mars som vi vet när matchen mot West Ham kommer att spelas.

Deadline för biljettansökningar genom CSS är fredag 4 mars kl 12:00, en tidpunkt då speldatum och avsparkstid troligtvis inte är fastställt. Om din medverkan på resan hänger på vilken dag matchen spelas rekommenderar CSS ändå att du ansöker om biljett till matchen och sedan meddelar biljett@chelseasweden.com om du inte har möjlighet att åka när speldatum är fastsställt. Din biljettbetsällning annuleras då och pengarna betalas tillbaka.

Vilken sektion ska jag välja om jag vill sitta med andra CSS:are?
CSS kommer troligtvis finnas representerade på de flesta sektionerna på den här matcherna. Men populära sektioner brukar vara Matthew Harding Lower (om man vill ha stämning), West Lower (om man vill ha en bra vy över spelplanen) eller Shed Upper (om man vill ha en bra kombination av de två). För de som åker med juniormedlemmar rekommenderar vi familjesektionen East Lower (kräver juniormedlemskap i True Blue, medlemstyp i CSS spelar ingen roll).

Har du frågor?
Kring medlemsresan eller något annat? Maila biljett@chelseasweden.com. Annars rekommenderar vi även våra kanaler på facebook som alla är värdar för bra diskussioner:

CSS-Podden
CSS-Biljetter
CSS-Resor och samlingar

För tips om flyg, boende, transport till och från flygplatserna och mycket annat. Spana in vår reseguide här. Den är skapad för flera år sedan och inte helt uppdaterad men i stora drag är den fortsatt ett bra hjälpmedel. 

Väl mött!

CSS:Ledningen2022-03-01 22:00:00
Author

Fler artiklar om Chelsea