CSS-Redaktionen söker medarbetare *en vecka kvar*

CSS-Redaktionen söker medarbetare *en vecka kvar*

Skriva om Chelsea? Podda om Chelsea? Hjälpa till med våra sociala medier? Eller att moderera vårt forum? CSS:redaktionen söker nya medarbetare!

Chelsearedaktionen, eller CSS:redaktionen som vi brukar kalla oss, drivs av CSS - Sveriges enda officiella supporterförening knuten till Chelsea FC. Vi har som mål att vara den bästa redaktionen på Svenska Fans. Detta genom att förse svenska Chelseasupportrar med nyheter, krönikor, matchrapporter, poddar och annat Chelsea-relaterad info på daglig basis.

Nu söker vi nya medarbetare!

Vi söker dig som är:
- Inbiten Chelseasupporter.
- Behärskar det svenska språket väl i tal och i skrift.
- Är engagerad och vill avsätta tid för att skriva och bidra till det ideella arbetet med CSS.

Vi ber endast om seriösa ansökningar av folk som verkligen vill vara en av oss, som har tid att skriva för oss och som har engagemanget som krävs. Arbetet för oss är på ideell basis och blir man antagen så har man ett åtagande som sträcker sig över hela kommande säsong och bär således ett ansvar gentemot besökarna på sidan och sina redaktionskompanjoner.

Med detta sagt så finns det inget roligare än att skriva om vårt kära Chelsea så vi hoppas just du känner dig manad!

Vill du skriva för oss?
 - Som skribent föutsätts du att skriva för oss på regelbunden basis och även att bidra till vår medlemstidning som trycks och publiceras under våren. Har du drivkraften och engagemanget att ha hand om en egen spalt, att blogga, att göra intervjuer eller komma med någor egen idé så är det så klart välkommet! Har du ett extra intresse av sociala medier och content kring dessa, framför allt twitter och instagram, är detta ett plus!
- Söker du tjänsten som skribent önskar vi din ansökan där du redogör för varför du passar för tjänsten samt en Chelsearelaterad provtext på runt 300 ord (kan vara ett minne, en aktuell händelse, en skildring, krönika eller dylikt, tänk fritt - kvalitet före kvantitet) skickad till lidvallwiktor1905@gmail.com. Märk ansökan med "Söker tjänst: Skribent CSS".

Vill du podda med oss?
- Vi söker dig som är kunnig och är bra på att prata som vill delta i CSS-Podden. Vi söker dig som vill vara gäst, men också dig som vill prova att "hosta" egna avsnitt. Man ansvarar då för hela avsnitt, ax till limpa. Erfarenhet är ett plus!
- Söker du tjänsten som skribent önskar vi din ansökan där du redogör för varför du passar för tjänsten skickad till daniel@chelseasweden.com. Märk ansökan med "Söker tjänst: CSS-Podden".

Vill du moderera vårt forum?
- Vi behöver mer backning kring att hålla koll på vårt forum på Svenska Fans. Passar dig som är aktiv med god ton i forumet sedan tidigare.
- Söker du tjänsten som forumsmoderator önskar vi din ansökan där du redogör för varför du passar för tjänsten samt ditt nick på The Shed skickad till daniel@chelseasweden.com Märk ansökan med "Söker tjänst: CSS Forum".

Vill du hjälpa oss med sociala medier? Främst Twitter?
- Vi har nyligen tillsatt en ansvarig för instagram, men vi behöver hjälp med content på vårt twitterkonto. Och vill personen även stötta på instagram så är man välkommen.
- Söker du tjänsten som går ut på att lyfta våra sociala medier önskar vi din ansökan där du redogör för varför du passar för tjänsten skickad till daniel@chelseasweden.com. Märk ansökan med "Söker tjänst: CSS Twitter".

Som del i redaktionen får du gratis medlemskap i Chelsea Supporters Sweden. Dessutom skaffar du dig en bra och lärorik erfarenhet att krydda CV:t med och som skribent kan du även göra dig ett namn inom journalistbranschen. Många kända sportsjournalister har en gång i tiden börjat med att skriva för SvenskaFans och plattformen ses ofta som en språngbräda ut till andra uppdrag.  Men, framför allt får du nöjet och äran att engagera dig kring laget i ditt hjärta, vilket så klart är den största drivkraften. Som medlem i CSS:redaktionen blir du även erbjuden en matcbiljett till en utvald match på våren (oftast medlemsresan) och du har även i samband med detta rätt till ett mindre resebidrag. Fantastiskt, eller hur!?

Ansökningar tas emot fram till och med den 19/6 -22 men skicka gärna in din ansökan direkt då urval sker löpande. 

Lycka till!

Daniel Joannou2022-06-13 11:11:00
Author

Fler artiklar om Chelsea