Varje måndag publiceras en sammanfattning med vad som har hänt i damlaget under den gångna veckan.

Emma Hayes är nomminerad till säsongens tränare tillsammans med Hope Powell (Brighton &Hove Albion), Casey Stoney (Manchester United), Gareth Taylor (Manchester City) och Carky Ward (Birmingham City).

Både Sam Kerr och Fran Kirby finns med bland de nominerade till säsongens spelare tillsammans med Izzy Christiansen (Everton), Chloe Kelly (Manchester City), sam Mewis (Manchester City) och Vivianne Miedema (Arsenal)

(De andra nominerade i kategorin var Pernille Harder, Vivianne Miedema, Jennifer Beattie och Leah Williamson.)

Priset för årets unga spelare gick till Chelseas Niamh Charles.
(De andra nominerade i kategorin var Angela Addison och Malin Gut)

Veckan enda match spelades under söndagen.
Bayern München gästade Kingsmeadow när det var dags för returen av Champions Leaguesemifinalen. Bayern ledde inför matchen med 2-1.

Det var en jämn match där Chelsea tidigt satte det viktiga 1-0 målet. Två mål till gjordes under den första halvleken, Bayern kvitterade med ett läckert skott från 28 meter.

Strax före paus satte Ji sin egen frisparksretur i mål och det var helt jämt i totalen 2-1(3-3).

I den andra halvleken byte lagen målchanser och först i den 84:e nickade Harder in Carters frispark, 3-1 (4-3).

När matchen gick in på tilläggstid, lyfte Bayern München upp alla spelarna inklusive målvakten och Fran Kirby kunde lägga in 4-1(5-3) i tomt mål.

Chelsea ska för första gången i klubbens historia spela Champions Leaguefinal . Barcelona kommer stå som motståndare när domaren blåser igång finalen på Gamla Ullevi den 16 maj.