Damlagets vecka 26

Damlagets vecka 26

Varje måndag publiceras en sammanfattning med vad som har hänt i damlaget under den gångna veckan. Samt var, när och hur du kan se lagets matcher under den kommande veckan.

VECKA 26

Under veckan som gått har:


Under lördagen meddelade klubben att Lauren James kommer att byta tröjnummer inför nästa säsong. I och med att Ji lämnade Londonlaget efter säsongen blev tröja nummer 10 ledig och James väljer därför att byta från nummer 19 till nummer 10 inför säsongen 2022/23.
Kan det vara så att hon även får chansen av Emma Hayes att fylla upp hålet på det centrala mittfältet som sydkoreanskan lämnade efter sig?



Under veckan som gått har flera Chelseaspelare spelat genrepsmatcher inför stundande EM med sina landslag.

EM drar igång nu på onsdag med premiären mellan England och Österrike på Old Trafford. Vi önskar alla våra kungsblå spelare lycka till i turneringen och hoppas att vi i höst får se spelare återvända med EM guld i bagaget.

Chelsea har spelare i Danmark, England, Frankrike, Nederländerna, Norge, Sverige och Tyskland.

Alla matcher i EM finns att se på TV4, C More, SVT och SVT play.



Under söndagen visades DAZN det sjätte och sista avsnittet i serien ”One Team, One Dream: This is Chelsea”. Serien som är i sex delar har släppts under sex söndagar och där har vi fått följa Chelseas resa från 2019 och hur de har byggt upp sitt lag för att vara där de är idag.

            Avsnitt sex finns att se HÄR!
 



Kommande vecka:

Nu är säsongen slut och vi har en härlig sommar med mycket fotboll att avnjuta när EM spelas i England 6-31 juli, premiär redan nu på onsdag!
 

Källor:
DAZN’s YouTube

Sofia Almroth@AlmrothSofia2022-07-04 12:01:00
Author

Fler artiklar om Chelsea