Damlagets vecka 31

Damlagets vecka 31

Varje måndag publiceras en sammanfattning med vad som har hänt i damlaget under den gångna veckan. Samt var, när och hur du kan se lagets matcher under den kommande veckan.

VECKA 31

Under veckan som gått har:


Veckan började med att klubben i måndags meddelade att de sålt slut på säsongskorten inför säsongen 2022/23, för andra säsongen i rad! Vill man gå på en match på Kingsmeadow finns det fortfarande möjlighet att köpa biljetter till enskilda matcher. Dessa släpps minst en månad före den aktuella matchen.



Chelsea meddelade i torsdags att Poppy Soper lämnar klubben efter att under våren haft ett avtal där hon kunnat träna med Chelsea men spela matcher med Plymouth.
20-åringen har haft en kort men framgångsrik sejour med de kungsblå tjejerna och har nu valt att ta nästa kliv genom en permanent flytt till Championshiplaget Charlton Athletic.



I fredags meddelade klubben att de signat sin sjätte spelare inför kommande säsong. Denna gång var det svenska stjärnskottet Johanna Rytting Kaneryd från BK Häcken som skrivit på för klubben. Vill du veta mer om hennes kontraktslängd, vad hon är för spelartyp och vad hon kan bidra med finns en artikel om henne på SvenskaFans.

                      Läs den artikeln om Johanna HÄR!

 



Kommande:

Women’s International Champions cup, torsdag den 18 augusti kl.02.30. Matchen spelas mellan Lyon och Chelsea i USA.

Träningsmatch, söndagen den 28 augusti kl.15.00 Chelsea – Tottenham på Kingsmeadow.

LIGAPREMIÄR! Söndagen den 11 september kl. 13.30. Chelsea – West HamStamford Bridge.
 

Källor:
Matchbiljetter
Poppy Soper
Johanna Rytting Kaneryd

Sofia Almroth@AlmrothSofia2022-08-08 12:00:00
Author

Fler artiklar om Chelsea