Varje måndag publiceras en sammanfattning med vad som har hänt i damlaget under den gångna veckan. Samt var, när och hur du kan se lagets matcher under den kommande veckan.

Algarve Cup
Danmark – Pernille Harder
Norge – Guro Reiten
Sverige – Zecira Musovic, Jonna Andersson

När Danmark mötte Italien under onsdagen satt Harder på bänken. Där fick hon se hur hennes landsmaninnor förlorade matchen med 1-0.

Reiten startade onsdagsmatchen mot Portugal, där norskorna förlorade med 2-0.

Sent på torsdagskvällen meddelade Danmark att de fick dra sig ur cupen då de fått ett Covidutbrott i truppen. Detta gjorde att matchen mellan Danmark och Sverige som skulle spelats under fredagen ställdes in.

Under söndagen ställdes Norge mot Italien och Reiten spelade hela matchen. Italienskorna vann med 2-1, efter att Reiten spelade fram till reduceringen som kom på stopptid i den första halvleken.

Sverige ställdes under söndagskvällen mot Portugal. Både Musovic och Andersson fanns med på bänken när Sverige vann med 4-0 och där med är vidare till final mot Italien i cupen.

Tournoi de France
Nederländerna – Aniek Nouwen

Nouwen startade matchen för Nederländerna mot Brasilien under onsdagen. 1-1 blev resultatet i 22-åringens 25:e landskamp.

Under lördagskvällen mötte Nederländerna Finland. Nouwen satt på bänken när finskorna besegrades med 3-0.

Pinatar Cup
Wales – Sophie Ingle, Poppy Soper
Ryssland – Alsu Abdullina

Wales ställdes mot Skottland under onsdagens kvartsfinal. Kapten Ingle spelade hela matchen och Poppy, nyförvärvet från Plymouth Argyle, fanns med på bänken när Wales förlorade matchen med 3-1.

Ryssland mötte under onsdagen Ungern och vårt nyförvärv Abdullina startade matchen som gick till straffar. Ryssland vann straffläggningen och gick vidare till semifinal.

Under lördagen förlorade Wales semifinalen mot Belgien efter att matchen slutat 0-0 vid fulltid.

Ryssland besegrade under lördagen Irland med 1-0 och är vidare till final mot Belgien i Pinatar Cup. Abdullina spelade från start för Ryssland som sattde det avgörande målet redan i den 7:e minuten.

Arnold Clark Cup
Tyskland – Ann-Katrin Berger
England – Millie Bright, Fran Kirby, Jess Carter, Niamh Charles
Kanada – Jessie Fleming

Berger satt på bänken när Tyskland mötte Spanien under torsdagen. Tyskorna kvitterade sent och fick med sig 1-1.

England mot Kanada, en kungsblå kapten i Jessie Flemming startade mot lagkamraterna Millie Bright och Fran Kirby. Bright gav England ledningen i den 22:e minuten men Kanada kvitterade. Carter Byttes in i den andra halvleken i matchen som slutade 1-1.

Carter startade för England när the Lionesses ställdes mot Spanien under söndagseftermiddagen. Fran Kirby byttes in i slutet av matchen som slutade 0-0.

Jessie Fleming och Ann-Katrin Berger startade båda i matchen mellan Kanada och Tyskland under söndagskvällen. Kanada satte 1-0 redan i den 7:e minuten och resultatet stod sig fram till slutsignal.

Kommande vecka:

FA cupen, lördagen den 26:e februari kl. 14.00 tar Chelsea emot Leicester hemma på Kingsmeadow