Dimman från river Trent kommer fortsätta rulla in över City Ground i många år till för Nottingham Forest

Dimman från river Trent kommer fortsätta rulla in över City Ground i många år till för Nottingham Forest

Nottingham Forest kommer med största sannolikhet att fortsätta spela sina hemmamatcher på World Famous City Ground

Den konflikt som blossade upp för ett antal veckor sedan mellan stadens kommunfullmäktige och fotbollsklubben gällande City Ground. Där de röda hotade att lämna City Ground, som varit hemmaplan i över 125 år, om inte parterna kunde överens. 

Kommunen som äger marken ville omförhandla hyresavtalet, men Forest ville köpa marken. Då man har ambitioner att ge arenan ett rejält ansiktslyft och samtidigt öka publikkapaciteten.



Dimman kommer fortsätta rulla in över Trentside i många år till. Nottinghams kommunfullmäktige meddelande på måndag den 8/7 att en överenskommelse har är nära förestående. Vilket innebär att de röda köper marken där arenan ligger. 

Allt blir presenterat den 16 juli, och förhoppningsvis om det blir en överenskommelse, så är det en historisk dag för både klubben och fansen.

Nottingham Forest vill förtydliga de villkor man ställer gällande utbyggnad och upprustning av arenan, måste beviljas innan det blir någon affär. 

Förutsättningarna ser ändå ljusare ut än tidigare och supportrarna kommer informeras när allt är klart.

 

Magicforest@janne25guss2024-07-09 16:04:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg