Europakollen: ”Vi vet aldrig riktigt vad vi kommer få”

Europakollen: ”Vi vet aldrig riktigt vad vi kommer få”

Liverpool står inför en nästintill omöjlig uppgift i returmötet mot Real Madrid på Santiago Bernabeu. Mehran Mahmoudi på Real Madrid-redaktionen ger sin syn på marängerna inför matchen.

Vad har hänt i laget sedan de första åttondelen på Anfield?
- Sedan lagen möttes senast har Real Madrid varit en berg- och dalbana. En blandning av bra och dåliga insatser. Något som varit hela säsongen egentligen. Vi vet aldrig riktigt vad vi kommer få. 
 
Hur uppfattade du det första mötet i stort om vi ska gå tillbaka och strö lite extra salt i såren på oss Liverpoolfans?
- Jag uppfattade första matchen som många matcher med Real Madrid den här säsongen, laget rycker upp sig när det hettar till. Vissa gånger har man lyckats vända på steken och andra gånger har man inte lyckats. Det som förvånade mig är att Liverpool valde en taktik som passade Real Madrid. Vid 2-0 borde Liverpool stängt kiosken. 



 Hur ser skade-och avstängningsläget ut i Real inför returen?
- Real har inga stora avbräck. Bara David Alaba som saknas. 

Slutligen, ser du att det finns någon chans att marängerna inte lyckas ta sig vidare?
- Det finns absolut en chans att Real Madrid kan slås ut. Det är Real Madrid vi snackar om, vi Madrid-supportrar som följt laget länge vet att den här klubben inte kan stava enkelt. Vi älskar att göra det så svettigt som möjligt. Vem trodde att Chelsea skulle göra tre mål på Santiago Bernabeu förra året? Inte många. Men Liverpool måste vara perfekta om Madrid ska slås ut ur Champions League. 

TV: Kritik mot Liverpool efter förlusten
 

Rasmus Karlssonrasmus.karlsson@svenskafans.com@_RasmusKarlsson2023-03-15 11:00:00
Author

Fler artiklar om Liverpool