Lagbanner

Silly Season 2019 - Fulham FC

Trots flera tunga värvningar av Fulham i somras ser klubben ut att vilja addera fler tillskott till laget. Än så länge är endast Babel klar för klubben, men enligt Ranieri behövs ytterligare spelare.

Klara in:

Ryan Babel (VM) - Besiktas

32-åringen presenterades 15/1 på ett lån som sträcker sig säsongen ut. Hans naturliga position är till vänster på mittfältet men kan också spela centralt på planen. Har tidigare erfarenhet i Premier League sedan han representerade Liverpool FC mellan åren 2007-2011.

Klara ut:
-

Ryktas in:

Gary Cahill (CB) - Chelsea FC
Enligt Sky Sports leder Fulham jakten på den eftertraktade 33-åringen framför lag som Southampton och West Ham. Har hamnat i frysboxen och uppges vilja ha mer speltid, något som Chelsea inte kan erbjuda mittbacken. 

Joseph Attamah (CB) - Istanbul Basaksehir
Daily Mail uppger att Fulham är ute efter Ghanas landslagsspelare Joseph Attamah, 24. Attamah beskrivs som en fysisk men spelskicklig försvarare som eventuellt kan vara lösningen på Fulhams försvarskris.

Danny Simpson (HB) - Leicester City
Ranieri tycks vara ute efter sin före detta spelare Simpson som spelade i Ranieris guldlag 2015. 32-åringen har inte spelat en minut denna säsong och har ett kontrakt som löper ut till sommaren. Fulham skulle eventuellt kunna hitta en billig lösning i och med den korta kontraktslängden.

Stefano Okaka (ST) - Watford FC
Watfords striker Okaka har inte fått mycket speltid under säsongen och sägs vilja röra på sig. Fulham var intresserade redan i somras, men ingen affär blev av då. Strikern beskrivs som en stor fysisk spelare som påminner om Fulhams nuvarande anfallare Aleksandr Mitrovic. Kanske kan Fulham lösa Okaka detta transferfönster?

Gregoire Defrel (ST) - AS Roma (U.C. Sampdoria)
Ranieri sägs vara ute efter Defrel, en striker som hittills har noterats för 6 mål i Serie A. Däremot ska flertalet Premier League-klubbar såsom West Ham United, Southampton FC och Watford FC också vara ute efter italienarens signatur.

Andrea Ranocchia (MB) - Inter
Ännu en mittback som ryktas in är 30-årige Ranocchia. Den italienska landslagsspelarens kontrakt löper ut till sommaren och verkar inte få förlängt med den storklubben. Förutom Fulham ska även West Ham United vara intresserade av spelarens tjänster.

Youssouf Sably (HB) - FC Girondins de Bordeaux
Fulham sägs vara intresserade av högerbacken Sably som komplement till Cyrus Christie. Sably har spelat flertalet ungdomslandskamper för Frankrike men valde i seniornivå att representera Senegal. Senegalesen kom från Paris Saint Germain 2017 och skrev på ett fyraårskontrakt när han anlände till Bordeaux.



Ryktas ut:

Matt O’Riley (OM) → Borussia Dortmund, RB Leipzig, Celtic och Leeds

Fulhams egna talang Matt O’Riley, 18 sägs vara ett hett byte på transfermarknaden enligt Sky Sports. Den tekniske offensiva mittfältaren har imponerat på flertalet lag som nu rycker i honom. O’Riley har varit i Fulham sedan 8 års ålder men kan vara sugen på en flytt för A-lagsspel.

Aboubakar Kamara (HM) →  Yeni Malatyaspor
Kamara som halkat ner i rangordningen hos Fulham sedan den pinsamma diskussionen om en straff med lagkamraterna i matchen mot Huddersfield. 23-åringen har nu kopplats ihop med turkiska Super Lig laget Yeni Malatyasport som är ute efter den fysiska ytterforwarden.

Kevin Macdonald (CDM) → ?
Fulham sägs vara redo att släppa den defensiva mittfältare Kevin Macdonald. 30-åringen spelade en viktig roll i Fulhams kvalificering till Premier League men har hamnat vid sidan sedan Ranieri anlänt. Flera Championship-lag sägs vara ute efter mittfältaren som inte riktigt håller på nivån i Premier League.

Melker Lundström2019-01-17 13:29:41
Author

Fler artiklar om Fulham