Gallagher målade, Brasilien marscherade på och Spanien avgjorde sent
Kan Gallagher ta med sig sin form från landslaget till Chelsea?

I den avslutande landslagskvällen av den här samlingen gjorde en ung engelsman mål, två spelare fann Nations League framgång och många andra deltog i vänskapsmatcher.

Om vi inleder i Nations League så byttes Denis Zakaria in för Schweiz med elva minuter kvar på klockan och lyckades hjälpa laget hålla i sin 2-1 ledning mot Tjeckien, därmed undveks även nedflyttning till B-divisionen.

I samma grupp avgjorde Spanien sent borta mot Portugal vilket innebär att de nu är i semi-final tillsammans med Italien, Kroatien och Nederländerna. Cesar Azpilicueta fick dock bevittna matchen från bänken.

Armando Broja fick dryga tjugo minuter i Albaniens möte med Island där öborna kvitterade i matchens absoluta slutskede.

För de utomeuropeiska spelarna var det träningsmatcher som stod på schemat.

Brasiliens imponerande form fortsatte när de utklassade Tunisien med 5-1. Thiago Silva var tillbaka på sin gamla hemmaplan och spelade hela matchen i sin 109:e landskamp.

Christian Pulisic var skadefri och bar kaptensbindeln i USA:s drabbning med Saudiarabien som slutade mållöst. Pulisic byttes ut med femton minuter kvar på klockan.

Kalidou Koulibaly spelade 90 minuter när hans Senegal kryssade med Iran. Edouard Mendy var dock fortsatt ur spel på grund av sina skadebekymmer.

Kryss blev det även för Marocko och Hakim Ziyech i matchen mot Paraguay. Ziyech hade ett bra läge att avgöra men blev således förpassad till bänken i matchens slutskede.

På U-21 nivå hittade Conor Gallagher nätet för England när de besegrade Tyskland med 3-1. Gallagher visade upp sitt sinne för mål när han stänkte dit ett Anthony Gordon inspel från nära håll efter bra förarbete av Jacob Ramsey. Både Gallagher och Levi Colwill ersattes efter 70 minuter.

Wesley Fofana startade för Frankrikes U-21 men byttes ut efter en timme när Frankrike behövde gå mer offensivt.

Ian Maatsen anträdde planen tidigt i andra halvlek men kunde inte föra Nederländernas U-21 till vinst borta mot Rumänien.

Carney Chukwuemeka fick 30 minuter för Englands U-20 när de tog sin tredje raka seger mot Österrike. I samma årsgrupp ledde kapten Cesare Casadei Italien till vinst mot Schweiz.

På U-19 nivå var det kval till Em och där vann England med 4-2 mot Danmark. Lewis Hall spelade hela matchen för de unga lejonen.

Jimi Tauriainen spelade 74 minuter för Finlands U-19 i förlusten mot Portugal.

Englands U-17 åkte på en rejäl förlust i träningsmatchen mot Polen där de föll med hela 5-0. Michael Golding, Josh Acheampong, Tyrique George, Somto Boniface och Ted Curd deltog alla i nederlaget.