Havertz "nästan" klar för Chelsea

Havertz "nästan" klar för Chelsea

Under måndagen nådde Havertz till Chelsea-ryktena nya höjder och en övergång förväntas färdigställas inom det närmsta.

Det fullständig exploderade runt lunchtid på måndagen. Fabrizio Romano, Christian Falk och Jacob Steinberg, bland flera tyngre namn som kontinuerligt rapporterat om den förväntade övergången, gick ut på Twitter och bekräftade att Haverz närmar sig Chelsea. Att nu är det nära. Nära nära. 

Hur nära kan något vara innan man får brännskador? 

Kort därefter hakade tabloiderna på. Sky Sports, Daily Mail och Metro med flera. Det är alltså nära nu. 

Rapporterna skiljer sig åt litegrann. Där många menar att Leverkusen "kommer" acceptera Chelseas senaste bud så slår Daily Mail fast att de nu "har" accepterat det. Hyfsat samstämmiga uppgifter pekar på att budet, som alltså kanske är, kanske inte är accepterat, initialt ligger på £72M. Denna siffra lär dock stiga till £90M genom diverse bonusar och add-ons. Chelsea, med Marina Granovskaia i spetsen, lyckades alltså få ner priset något efter att ha kopplats samman med spelaren under en längre tid.

Rudi Voller, Bayer Leverkusens sportchef, ska enligt Football.London som hänvisar till SID ha avfärdat det hela. Twitter svarade med att det gjorde han när det begav sig med Shurrle med. Den gången minns vi hur det slutade. 

Sky Sports rapporterar vidare i en artikel som pryder löpsedeln just nu om att Chelsea inte bara närmar sig Haverz utan att dealer för Chillwell och Thiago Silva förväntas alla bli klara inom kort.

CSS:redaktionen håller dig uppdaterad. För oj vad nära det är.

Daniel Joannou2020-08-24 14:47:00
Author

Fler artiklar om Chelsea