Hoist the Blue Flag 24/12

God Jul! - av Isaksson

God jul alla blå vänner där ute!

Gårdagen bjöd på julstök samtidigt som åtminstone ett öga konstant sneglade på tv:n. Matchen lär inte gå till historien som något utöver det vanliga, men att äntligen få se lite glöd hos de blåklädda värmde ordentligt. Ivanovic visade rätt inställning och fick med sig sina kamrater. Det är vad jag tar med mig till julbordet idag. 

Att vi inte ligger bättre till än på en fjärdeplats är givetvis något av en missräkning, men med endast två poäng till täten så lever ändå hoppet. Mest nöjd med den jämna toppen av tabellen borde ändå Moyes vara då United, kräftgången till trots, "bara" är åtta poäng bakom topplagen. Kommer maskineriet igång ligger de i bra slagläge. För vår del väntar nu hemmamatcher mot ett Swansea som blandar och ger vilket borde kunna föra oss uppåt i tabellen, men sedan väntar Liverpool med en Suarez som är hetare än någonsin. En riktig utmaning!

0-0 i seriefinalen innebar att Wenger fortsätter misslyckas när det kommer till att besegra Mourinho. 0-0 innebar också fortsatt måltorka från våra anfallare. Längtan efter Lukaku börjar bli påtaglig. 0-0 innebar också att vi fortsätter plocka poäng mot de tänkta topplagen (Everton och Newcastle får ursäkta). Kryss borta mot United, Tottenham och Arsenal. Vinst hemma mot City. Kunde varit sämre. Detta under en höst där spelet stundtals varit stelt och knackigt.

Nu ropas det från alla möjliga håll. Julfirande kallar. Jag firar jul med en ganska bra känsla ändå efter gårdagen. Ingen seger och inget skönspel, men ett rakare spel med en pånyttfödd Lampard. Cahill och Terry stod också upp matchen igenom och där får den glödhete Suarez något att bita i på söndag. men först julfirande och tre poäng mot Swansea.

God Jul! UTC!

Niklas Isaksson2013-12-24 11:15:11
Author

Fler artiklar om Chelsea