Hoist the Blue Flag 27/4

Tankar kring flocken- Fares

Torsdag kväll, Tv4 Sport…
 
Jaha, en av få gånger jag inte tog mig till puben denna säsong. Sorry Stockholm!
Varför? Jo, för att vissa dagar i skolvärlden aldrig tar slut, så när man väl får gå hem, är man själv helt slut.
Dels för att kvällens sportkanal är gratis i mitt utbud, så ibland får man passa på…
 
PANG, 0-1 Moses, alternativet Ivanovic?, Tror nog det blev Moses tillslut. Vacker hörna, Gissa vem som la den? Ledtråd, jag bär hans nummer på ryggen. #8.
 
Vad är tanken kring denna text då? Nja, egentligen är det bara ord skriven på en dator, för att få utlopp för någon sorts påtvingad kreativitet (Lovén…) Ord som visar sig när jag sitter här och funderar kring hur viktig gemenskap är för människan. Vi är flock djur, och jag har äntligen börjat hitta en flock jag kan leva med och följa en livstid.
Nu tänker kanske någon Chelsea FC, men det går mer internt än så kära läsare. (Chelsea blogg, så… vissa saker står faktiskt skrivet i sten.)
  Nej jag tänker på de smått ofattbart lilla gäng som samlas i Stockholm, på diverse pubar. Vi som ibland inmundigar alkohol, ibland inte, ibland blir det väldigt blött och ibland så kan faktiskt inte livet vara bättre än just där och då.
Vi skrattar högt, vi sjunger (då och då) väldigt högt, vi snackar skit, vi tjoar och tjimmar till sena natten om tillfälle ges. Jäklar vad kul vi kan ha!
 
Blev detta en kärleksförklaring nu? Ja, ta mig fan
Kort förklaring,
Jag vågade mig till den smått episka puben Golden Gate (R.I.P!) med allas vår Martin Wells bakom rodret för några år sedan. Jag gick själv, blir mottagen av ett bra gäng, och en Lovén som skämtsamt skäller ut någons kompis som dumt nog klätt sig i hel rött, på en Chelsea pub, när Chelsea mötte Man United, men menade att han hejade på de blå… (Han har jag aldrig sett igen).
 
Detta är text som sträcker sig ut till er som funderar på att hitta samlingar i just er stad, men inte riktigt vågar, precis som jag själv var. Bor ni i Stockholm tar jag personligen hand om er!
Jag är inte den som är påläst om Statistik, jag är inte den som ser alla matcher i PL under helgen och kan allt om fotboll, men jag är nyfiken! Det räcker så! Men det spelar ju egentligen absolut ingen roll. Våga ta er dit bara, våga leva utanför bubblan!
 
Jag är en helt vanlig intresserad slyngel som med hela hjärtat älskar ett lag, och genom detta fått nya vänner för livet. Sämre kan man ha det!
 
Detta är banne mig en kärleksförklaring, framför allt till CSS . För det häst jobb NI gör för oss, Pöbeln!
För alla underbara människor från Sveriges som jag får träffa, vissa sällan, vissa ofta.
 
Till er jag möter i min stad Stockholm varje helg, jag pratar kanske inte mest men jag lyssnar ivrigt på er och lär mig, och njuter av varje minut.
Detta är ett perfekt läge för lite ”Namedropping” så, det skiter jag i. Det kommer någon annan gång.
 
Chelsningar.. (Sorry Jens, snodde den.)
 

 
 

Faresloven@chelseasweden.com2013-04-27 00:23:00
Author

Fler artiklar om Chelsea