Hoist the Blue Flag 8/12

We´re shit in November & swinging in december-Lovén

När November äntligen var över och jag återvände från en helt fantastisk bortaresa i Sunderland( Mer om det kommer om några dagar) "Up norff" Och började se fram emot en hel månad av Julöl, skinka, rökt ål och andra blodfetthöjande,kolestrolbefrämjande ventäppare i kombination med ökade tjänstgöring i soffan framför kanal 73. ( Viasat fotboll) Så slår det gamla Chelsea till igen.
Jag menar inte " Boring Chelsea" Inte heller "The comebackboys" Eller " Det blå tåget"
Jag menar givetvis "Swinging Chelsea" Som släpper in 3 men som ändå vinner och som otippat förlorar mot brunkargäng norr om Watford.
Därför känns inte 6 insläppta på 2 matcher som något obekant. Det känns som en tradition, en rest från förr lika svår att bryta från som det är skilja sig från allt stökmys som December erbjuder.
***
Vi borde givetvis vunnit mot Stoke. Med all vår tekniska briljans, spetskompetens och år av rutin borde matchen slutat med en komfortabel sådan, även om man lägger swinging Chelsea till ekvationen så borde vi lämnat Britannia Stadium med alla tre.
Det som verkar vara det som verkligen tog våra spelare på sängen var den motivation Stoke visade. Som om de glömt att brunkargäng brukar ha ett överflöd av den motivation och att den ofta slår klass om man inte är på sin vakt och spelar " The wickerman" i samma lag då brukat det sluta med mål mot ett försvar som inte bockat av sina plikter.
***
JM var inte sen att påpeka detta efter matchen. Vi har problem. defensiva sådana som vi måste lösa om denna säsong ska leda någonstans.
Det var klarsynt av honom att dessa problem är stora nog för att TSO ska reagera.  även om han nog höll tillbaka en del när det gäller Cechs insats.
***
Jag hittade ett A4 under några anteckningar. Den innehåll en lista på spelare jag velat se spela i Chelsea de senaste åren. Jag delger den nästa vecka och lämnar in en brasklapp om att jag är äldre och visare idag.
 
UTC!!

Lovénloven@chelseasweden.com2013-12-08 18:53:26
Author

Fler artiklar om Chelsea