Hoist the Blue Flag 9/4

April April- Lovén

Det har gått 9 dagar sen den stora skämtardagen och sen dess har det inte hänt mycket mer än att Rafa gått ut i pressen och krävt respekt för att han förbättrat Chelsea, ett skämt i sig men är man begränsad som manager och besegrar United med 1-0 så är det förståeligt att man får lite hybris när man förösker putsa till CVt till nästa säsong.
Vad förbättringen bestod av fick vi alla se mot Southampton. Men haka inte upp er på det.-Det är April.! Det ingår i " The Rafa game" Att ignorera sådana petitesser.

***
Mot Rubin Kazan slog våran egen Zorro till. Anonym fram till målen slog Torres till med 2 stycken för att sedan dra sig tillbaka till skuggorna
Det är svårt att se något negativt med hans insats men så sätter jag inte varenda matchinsats i förhållande till hans prislapp heller och det underlättar en del och det är klart att så länge han spelar i blått så tänker jag inte ge upp.

***
Efter Sunderland slår Rafa till igen. Denna gång fick han för sig att vindarna på Stamford har vänt och att det var ett kvitto på hans goda arbete. Att han missar att en del av publiken sjunger om ett party som ska börja om ca 1 månad och den glädje som hans uttåg från klubben innebär är något som han missat  och som innebär att det största Aprilskämtet är att det är hans som tränar vårt lag.
Det kommer att ta år innan man slår det skämtet, om det ens är möjligt att bräcka det. ( Ok, om Houllier blir nästa tränare och han anställer Bogarde och Mutu som assistenter så kan det tangeras.)

***
I Pressen börjar det surras om nästa tränare. Mourinho ses som favorit att ta över. Vad jag tänker om det kommer ni snart få läsa i denna Hoist. Det är mycket som ska sorteras innan jag kan summera alla känslor som ett återtåg innebär.

***

Lovénloven@chelseasweden.com2013-04-09 09:58:00
Author

Fler artiklar om Chelsea