Howe efter matchen

Howe efter matchen

I gårdagens förlustmatch mot Stoke var olyckan framme. Igen. Callum Wilson rullades ut på en bår efter sjutton minuters spel och det kan röra sig om ännu en allvarlig knäskada.

Wilson har fått en lysande start på säsongen med fem gjorda mål på sex matcher. Men på Britannia Stadium hann man bara spela knappa kvarten innan han var nere för räkning efter en duell med hemmalagets Philipp Wolscheid.

– Det ser inte bra ut för Callum. Han har ont och tvingas gå med kryckor. Men vi kan inte fastställa hur allvarlig skadan är innan han röntgats, säger Eddie Howe.

– Han är inte den som ger upp i första taget och ville fortsätta spela, men efter överläggning med läkarteamet stod det klart att det inte var möjligt.

Sedan tidigare saknar Bournemouth två spelare med långtidsskador i Tyrone Mings och Max Gradel som blir borta elva respektive sex månader. Howe medgav att ytterligare en givetvis slår hårt mot truppen.

– Ett otroligt oflyt för oss. Dessa skador önskar man inte någon fotbollsspelare, men tyvärr är det sådant som händer på en fotbollsplan.

– Det blir många snabba rörelser och vändningar. Det går inte att förhindra. Men att få tre potentiellt identiska skador, så tätt efter varandra känns tufft.

Dan Gosling slog in kvitteringen i den 76:e matchminuten men detta till trots föll Bournemouth med 1-2.

– Jag tycker att vi startade matchen riktigt bra men kom av oss efter Callums skada. Vi gör en godkänd andra halvlek och efter kvitteringen trodde jag definitivt att vi skulle avgöra. Att inte få med oss något i dag är en stor besvikelse.


källa: afcb.co.uk

Joel Engström2015-09-27 14:30:00
Author

Fler artiklar om Bournemouth