Hudson-Odoi avbryter landslagsspelet och återvänder till Chelsea
Vi får hoppas att Hudson-Odoi är tillgänglig när Premier League drar igång igen!

Hudson-Odoi avbryter landslagsspelet och återvänder till Chelsea

Callum Hudson-Odoi har lämnat det engelska U21-lägret i Slovenien och återvänt till Cobham för att undersöka en axelskada han drog på sig under en träning förra veckan.

Hudson-Odoi missade U21-landslagets gruppspelsmatch mot Portugal i lördags efter att ha åkt på en axelskada under en träning inför matchen. Man hade hoppats på att han skulle vara i spelskick inför kvällens match mot Kroatien men U21-landslagets tränare Aidy Boothroyd har bekräftat att Hudson-Odoi lämnat lägret.

‘’Callum är inte tillgänglig.’’, säger Boothroyd inför kvällens match. ‘’Han har återvänt till England.’’

Hudson-Odoi var en av de bättre engelska spelarna på plan när man förlorade första matchen i gruppspelet mot Schweiz med 2-0. I andra matchen mot Portugal, som England också förlorade med 2-0, spelade Hudson-Odoi inte. För att England ska kunna ta sig till kvartsfinal krävs det att man besegrar Kroatien och att Schweiz förlorar mot Portugal. 

Utlånade Marc Guehi har startat båda matcherna, medan Conor Gallagher hoppade in i slutet av matchen mot Portugal. Hudson-Odoi är inte den enda Chelsea-spelaren som avbrutit landslagsspelet, förra veckan återvände N’golo Kante till Cobham från det franska landslaget efter att ha åkt på en mindre hamstringsskada.

Källa: chelseafc.com

Thomas EngstrandThomasE-31@hotmail.comtengstra2021-03-31 14:01:21
Author

Fler artiklar om Chelsea