Inför: Chelsea - Brentford
Fixade omspel.

Inför: Chelsea - Brentford

Efter att ha kryssat i första mötet ställs nu Chelsea åter mot Brentford i FA-Cupen.

Fernando Torres gjorde Chelseas kvitteringsmål i matchen mot Brentford som slutade oavgjort vilket nu innebär att man ska sela omspel på Stamford Bridge.

Detta är fjärde omgången av FA-Cupen och för den som inte minns så vann alltså Chelsea denna turnering förra året efter att ha besegrat Liverpool i finalen. Faktum är att man på de senaste sex försöken vunnit turneringen fyra gånger, vilket får ses som en stor bragd.

Brentford liggar för närvarande på en sjunde plats i League One och är ett anrikt lag som skapades redan 1889. Man spelar sina hemmamatcher på anrika Griffin Park och placerade sig på en nionde plats i ligasystemet förra året.

Att Chelsea borde klara avancemang i denna omgång är självklart. Om så blir fallet återstår att se. Men, i så fall väntar Middlesbrough i nästa omgång.

- Vi kommer att matcha ett starkt lag för vi vill gå vidare, sa Benitez tidigare i veckan till ChelseaFC.com.

De nykorade afrikanska mästarna John Obi Mikel och Victor Moses är åter i truppen och de är "glada och har tränat bra" enligt den spanska interimtränaren vilket innebär att de är tillgängliga för spel.

Vidare så var Demba Ba inte tillgänglig för Europa League, men är nu redo att starta denna match, vilket han förmodligen kommer att göra. David Luiz är också redo för spel efter en tids skadeuppehåll. Jag tippar på följande uppställning:

Cech, Cole, Terry, Cahill, Ivanovic, Lampard, Luiz, Oscar, Mata, Hazard, Ba

- Matchen startar klockan 13.00 och direktsänds på kanal 10.

Daniel Joannou2013-02-17 00:55:00
Author

Fler artiklar om Chelsea