Inför: Leicester - Bournemouth

Leicester jagar säsongens första ligaseger när Bournemouth kommer på besök under lördagen.

Det är ett viktigt spelschema som väntar för Steve Cooper och hans Leicester.

Efter tre inspelade poäng under upptakten av ligan så går laget nu in i en viktig period med matcher mot Bournemouth, Southampton, Nottingham och Ipswich. Lag som på förhand inte känns omöjliga att slå.

En sak är i alla fall säker - säsongens första trepoängare måste komma under dessa matcher om Steve Coopers mannar inte ska hamna efter redan nu. Southampton och Ipswich är botten konkurrenter vi inte har råd att förlora mot.

Leicester kommer senast från en tung förlust borta mot Arsenal. En stark andra halvlek innebar att Rävarna hämtade upp ett 2-0 underläge till 2-2. Men dessvärre kunde hemmalaget avgöra på tilläggstid och resultatet skrevs till 4-2.

Lagets insats och hur man kämpade för varandra är dock något att plocka med från Emirates. Med samma inställning imorgon så ser jag hopp om en seger.

Imorgon möter vi Bournemouth som blandat och givit under säsongsstarten. Två vinster, två oavgjorda och två förluster får ändå anses vara godkänt för laget från sydkusten.

Inför matchen imorgon saknas endast Tyler Adams.

För Leicesters del saknas Patson Daka och Jannik Vestergaard.

Avspark 16:00 på King Power Stadium!