Inför Nottingham Forest - Bristol City

Inför Nottingham Forest - Bristol City

När det nu åter närmar sig match och Forest tar emot ligatvåan Bristol City i vår hemmaborg, tyvärr kommer den fortfarande vara lika öde som senast. Denna match visas live på Ifollow lördagen den 3 oktober kl. 16:00

Nottingham Forest har efter tre omgångar ännu så länge inte lyckats sätta bollen i nät. Jag börjar bli mer och mer förvirrad över Sabri Lamouchis planer? Vår talangfulla portugisiska mittfältare Joao Carvalho är utlånad till spanska Almeria. Det som jag tycker har saknats är en kreativ spelfördelare på mitten, när det nu ryktas att även Tiago Silva är på väg bort. Då anser jag att just nu finns inte den spelaren att tillgå. Nottingham Forest behöver en vinst, men det kommer att krävas en hel del. För i motsats till oss så har Bristol City fått en flygande start med full pott så här långt. Det är dags att släppa på handbromsen och börja spela fotboll framåt.

Enligt Sabri så har han en bättre trupp än förra säsongen men behöver tid på sig och hoppas att det internationella avbrottet på 2 veckor är tillräckligt. Angående all kritik som kommit på  sociala medier från fans, så tycker han att supportrarna har rätt att kritisera och att det är hans ansvar att vända den negativa trenden.

Forest har inga nya skador i laget men Silva är inte i tillräcklig form för att spela ännu, under förutsättning att han forfarande tillhör oss. Worrall och Bachirou är utanför sedan tidigare.
 
 Bristol Citys coach Dean Holden har bekräftat att två av hans spelare är skadade. Laget är i bra form och ser fram emot lördagens drabbning.

Nottingham Forest gjorde flertalet ändringar i förlusten mot Huddersfield och det kan troligtvis bli ytterligare några inför denna. Jag tycker nog att det fanns ljuspunkter i mörkret och en av dom var mittbackarna.

Målvakt: Brice Samba är fortfarande nummer ett men hur den nya keepern är vet jag inte?

Backar: Christie - Mbe Soh - McKenna - Tycker att Blackett var sådär senast. Tror mer på Ribeiro.

Mittfält: Sow eller Colback? Tycker inte att dom passar ihop. Sedan är det svårt men tror mest på Yates eller kanske Freeman? Den ena yttern är klar Ameobi men den andra? Lutar åt Lolley eller Mighten.

Anfall: Med tanke på att vi ännu inte gjort mål behöver spela med två forwards. Jag drar till med Grabban och Guerrero.

Som sagt mycket frågetecken men troligtvis ändå inte den startelva som vår manager tar ut.

Jan Gustafsson@janne25guss2020-10-03 06:39:06
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg