Jorginho och Mendy vill kriga för Premier League-titeln

Jorginho och Mendy vill kriga för Premier League-titeln

Chelsea har inlett säsongen på ett imponerande sätt och leder just nu Premier League. Under kvällens match mot Tottenham dominerade Chelsea den andra halvleken på ett utmärkt sätt. Både Jorginho och Mendy har varit två viktiga kuggar för Thomas Tuchels spelstil. Båda spelarna har uttalat sig om kraven som de själva har inför den här säsongen.

Sedan Thomas Tuchels ankomst till Chelsea är det bara Manchester City som har plockat mer poäng i lagspelet än london-laget. Både Jorginho och Edouard Mendy har varit två enormt viktiga spelare för Tuchel. Jorginho menar själv att laget måste fortsätta att vara foksuerade för att man ska nå nya framgångar den här säsongen.

"Vi kommer att fortsätta att träna på att bli bättre och bättre för varje dag"

"Vi har våra mål, vilket är att vinna match efter match, och sen får vi se vad som händer. Vi vill arbeta hårt för ligan, för ligacupen, för Champions League. Självklart förtjänar Chelsea att vara där och kämpa för att det ska hända, och vi kommer definitivt att försöka ge allt så det sker.", säger Jorginho.

Även Mendy har gett sin syn på lagets och hans egna ambitioner för den nuvarande säsongen.

"Det enda jag vet är att Chelsea är redo för Premier League, för Champions League och för cuperna. Vi vill vara i toppen av ligan i slutet av säsongen och vi kommer att arbeta hårt för att försöka uppnå det.", säger Mendy.

Chelsea spelar sin nästa match på lördag mot rivalen Manchester City. Avsparkstiden är 13:30 och matchen spelas på Stamford Bridge. 

Källa: Chelseafc.com

Linus SjöströmLinussjostrom992021-09-19 20:44:11
Author

Fler artiklar om Chelsea