Kante tillbaka mot Tottenham samt nytt runt Rudiger's kontrakt.

Kante tillbaka mot Tottenham samt nytt runt Rudiger's kontrakt.

Thomas Tuchel berättar att det inte finns några nya skador inför matchen mot Tottenham. Kante tillbaka i truppen men Pulisic fortfarande på sidlinjen.

Både N'Golo Kante och Christian Pulisic har behövt vila och stå över både träningar och matcher de senaste veckorna men båda är snart redo att återvända till planen enligt coach Thomas Tuchel. Han säger att Pulisic har växlat upp sin individuella träning inför att börja träna fulltid med laget igen.

Kante har fått grönt ljus och kommer vara med i truppen som åker till andra sidan London för att möta Tottenham i helgen.

"Det ser ljust ut för Christian Pulisic och N'Golo Kante" säger Tuchel i en presskonferens i förberedelse inför matchen på söndag.

"Pulisic är inte med truppen eftersom att det är för tidigt för han men N'Golo är tillbaka, han är redo för match på söndag."

Tuchel fick även frågan om det fanns någon uppdatering runt Rudigers kontrakt. 

"Jag hoppas att vi hittar en lösning men det handlar inte bara om vad tränaren eller vad spelaren vill" säger han.

"För tillfället är det mellan klubben, spelaren och agenten. Vi hoppas på en bra lösning eftersom han är så viktig för oss."

Tuchel tillägger även.

"Han är väldigt lugn och fokuserad. Inget av det här ser ut att vara en distraktion för han. Ibland tar sånt här tid men det finns inget nytt från min sida. Jag tror att Toni trivs väldigt bra i Chelsea."

Han avslutar med att säga att all lovord och beröm han får just nu är välförtjänt eftersom han alltid leverar när han spelar.

"Jag är lugn runt situationen och som jag sa innan, det är mellan klubben och de som representerar spelaren att hitta en lösning."



Källa: chelseafc.com

Lucas Hagert2021-09-17 18:47:42
Author

Fler artiklar om Chelsea