Klopp efter matchen

Klopp efter matchen

Jürgen Klopp var inte helt oväntat missnöjd med uttåget ur FA-Cupen.

Jürgen Klopp var inte sen att erkänna att försvaret måste bli mycket bättre, detta efter ännu en mållös match framåt och uttåg ur FA-Cupen:

”Det är inte roligt att förlora med 2-0 men i det här fallet så är det ganska enkelt att förklara. Vi gjorde två ordentliga misstag framför vårt eget mål. Det är ingen chock i sig då sådant händer i fotboll och jag gillar reaktionen vi hade på det, jag gillade hur vi spelade och vi gjorde en hel del bra saker. Det var verkligen en intensiv match och båda lagen sprang som galningar. Vi visste att det skulle bli tufft och vi hade chanser att göra mål, sedan gjorde de ett andra mål och uppförsbacken blev än brantare.”

”Mycket har gått vår väg under en lång tid nu då vi har varit väldigt solida defensivt. Vanligtvis så skapar inte motståndarna så mycket chanser på oss men nu måste vi vara ärliga och inse att vi har släppt till alldeles för mycket under de tre eller fyra senaste matcherna. Vi släpper in mål från olika situationer så det är inte ett problem. Jag är inte oroad över vårt momentum, det är nämligen ingenting man får i present. Vi kan alltid ta tillbaka det. Vi trodde aldrig att de skulle bli en enkel säsong, en enkel period eller en enkel match. Vi gjorde det bra ikväll men inte tillräckligt bra i de avgörande ögonblicken och vi måste acceptera det.”

”Matchen ikväll var inte alls lik den mot Watford. Mot Watford så var vi riktigt dåliga och det var vi inte ikväll. Vi gjorde sju ändringar och vi visste att det skulle bli intensivt vilket var anledningen till att vi gjorde ändringarna. Chelsea spelar på det sättet och du behöver maxlöpningar väldigt ofta. Jag är inte orolig över den här matchen, gör man misstag så förlorar man fotbollsmatcher.”


Citaten hämtade från liverpoolfc.com

Carl-Martin Landquist2020-03-04 14:55:54
Author

Fler artiklar om Liverpool