Klopp nöjd med träningslägret

Klopp nöjd med träningslägret

Liverpool befinner sig för närvarande på träningsläger i Österrike - och Klopp är nöjd.

Liverpool är i Österrike på träningsläger och i morgon möter man Red Bull Salzburg, i en träningsmatch som även kan ses som genrep inför Community Shield-finalen mot Arsenal på lördag.

Jürgen Klopp berättar för liverpoolfc.com att han är väldigt nöjd med hur lägret har varit:

"För 10-11 dagar sedan visste vi inte ens om vi skulle kunna åka iväg på ett läger, vi hade ingen lösning. Men tack vare Ray Haughan och Phil Holliday har de lyckats ordna ett av de bästa träningslägren jag varit med om. Det är fantastiskt."

"Vi har kunnat genomföra det mesta med samtliga spelare tillgängliga, vilket är viktigt eftersom vi möter Arsenal om bara fem dagar."


Men innan mötet med Arsenal väntar en avslutande match mot Red Bull Salzburg, ett lag man mötte i Champions League i fjol, och Klopp minns tillbaka:

"De har många spelare kvar, särskilt defensiva spelare. De har förlorat Taki, Haaland och Hwang som var dominanta för dem. Det blir intressant."

"De spelar på ett bra sätt som blir en utmaning för oss. De kommer att pressa oss i vårt uppbyggnadsspel, vilket är bra. Det kommer att bli intensivt och högenergiskt. Vi måste vara redo."


Även om matchen i sig är viktig, vill Klopp inte riskera något inför Community Shield-finalen:

"Vi kommer att ge en del spelare lite fler minuter, men vi måste vara förberedda eftersom vi har match igen på lördag."

 

Jacob Resarejacob.resare@svenskafans.com2020-08-24 22:29:16
Author

Fler artiklar om Liverpool