Lampards framtid fortsatt oviss – agenten dementerar kontraktsförslag

Lampards framtid fortsatt oviss – agenten dementerar kontraktsförslag

Rykten angående att Frank Lampard erbjudits ett nytt kontrakt från Chelsea har under de senaste dagarna florerat i engelska medier. Uppgifter som hans agent, Steve Kunter, nu avfärdar. - Inget har förändrats angående Franks situation i Chelsea, sade han till tabloiden The Sun.

Daily Mail och Sky Sports rapporterade under torsdagen att klubben hade reviderat sitt beslut angående Lampards framtid i Chelsea och inlett förhandlingar med mittfältaren. Samtidigt som Lampards agent dementerar uppgifterna, lägger Chelsea locket på.

- Chelsea kommenterar inte spekulationer om spelare eller deras kontrakt, meddelade lagets talesman Steve Atkins enligt Sky Sports.

Trots de oklara förutsättningarna för Lampards fortsatta tid i klubben, har mittfältaren under de senaste veckorna visat tecken på blomstande form. I onsdags skruvade engelsmannen in vinstbollen mot Brasilien i sin 94:e landskamp och i klubblaget skördar mittfältaren stora framgångar. Han är emellertid fortsatt förtegen angående sina framtidsplaner.

- Var jag än går, vad som än händer i min karriär – och jag vet faktiskt inte – om jag kan spela på hög nivå och göra mitt bästa, får jag helt enkelt se vad som händer, sade han till Sky Sport och värmde sedan alla anglofilers och engelsmäns hjärtan med en kärleksförklaring till det engelska landslaget.

- Varje gång jag är i truppen eller omkring, kommer jag ge mitt allt, vare sig jag startar eller inte. Jag respekterar tränaren och jag tror att han respekterar att jag vill hjälpa till på alla möjliga sätt. 

Casper Danielssoncasper@chelseasweden.com2013-02-08 16:29:00
Author

Fler artiklar om Chelsea