Liverpool lyfter bucklan på The Kop

Liverpool lyfter bucklan på The Kop

På onsdag kommer Liverpool få höja Premier League-bucklan på Anfield. Det kommer att bli en speciell ceremoni mitt på The Kop efter matchen mot Chelsea.

Efter att matematiskt ha säkrat Premier League-titeln i juni, kommer Liverpoolspelarna den 22 juli äntligen få sina guldmedaljer. Eftersom att supportrarna inte kan besöka arenan har klubben ordnat en unik prisceremoni för att uppmärksamma och fira fansen. 

Spelarna och ledarna kommer att få sina guldmedaljer och Premier League-bucklan kommer att höjas på ett specialbyggt podium mitt på The Kop, omringad av flaggor och banners. 

Sir Kenny Dalglish, som var tränare när Liverpool senast vann ligan, kommer tillsammans med Premier Leagues VD Richard Masters att dela ut vinnarmedaljerna. 

Liverpooltruppen, som kommer att ledas av knäskadade Jordan Henderson, har varit involverade i planeringsarbetet kring prisceremonin. 

Matchen mot Chelsea är säsongens sista match på Anfield. Matchen börjar 21.15 den 22 juli och sänds på Viasat Sport Premium och på Viaplay. 

Alexander Nilsson2020-07-19 23:53:26
Author

Fler artiklar om Liverpool