Uppgifter: Marc Cucurella klar för Chelsea
Ännu en värvning för Thomas Tuchels Chelsea?

Uppgifter: Marc Cucurella klar för Chelsea

Transfersagan om Marc Cucurella ser ut att äntligen få ett slut. Under onsdagskvällen skriver BBC.com att Chelsea och Brighton har kommit överens om en transfersumma på 50 miljoner pund.

Chelseas tredje strovärvning denna sommar efter Raheem Sterling och Kalidou Koulibaly ser ut att vara i hamn. Det är en den spanska vänsterbacken Marc Cucurella som lämnar Brighton för att skriva på för Chelsea. Detta skriver BBC.com samt Fabrizio Romano på Twitter. Transfersumman sägs landa på 50 miljoner pund och Cucurella förväntas att skriva på ett avtal som sträcker sig till 2028. 

Marc Cucurella har varit rykternas man denna sommar efter att han begärt att sättas upp på Brightons transferlista. Utöver Chelsea har även Manchester City visat intresse för den spanska vänsterbacken men Chelsea ser nu ut att dra det längst strået. 

Marc Cucurella kom till Premier League inför förra säsongen när han lämnade Getafe för att skriva på för Brighton. Där blev det totalt 35 framträdanden i ligan och han sågs som en av Brightons bästa spelare förra säsongen av många experter. 

Sigge Öijer @oijersigge 2022-08-03 21:08:00
Author

Fler artiklar om Chelsea