Mata njuter av segern
Nöjd med segern

Mata njuter av segern

Chelseas spelfördelare Juan Mata berättade efter matchen hur viktig segern mot Arsenal var viktig för ligan, laget och för supportrarna.

Efter tidiga mål av Mata och Lampard hade hemmalaget kontroll på matchen mot Arsenal, som lyckades reducera men lyckades inte snuva hemmalaget på poäng.

Trots att laget tidigare inte lyckats övertyga på Stamford Brigde mot Southampton, QPR var Mata nöjd med segern mot rivalerna Arsenal.

Han sa efter matchen: "Det var riktigt viktig och betydelsefull vinst för oss och supportrarna med tanke på att vi inte vunnit hemma på flera matcher, vi vann trots allt Arsenal som är en av de bättre lagen i ligan."

"De tidiga målen i matchen var viktiga så att vi kunde spela i lugn och ro. Under den första halvleken dominerade vi och lyckades skapa många chanser. Den andra halvleken var inte lika bra och Arsenal var de som styrde spelet mest".

Spanjoren fortsatte med: "Vi visste att de inte hade något att förlora och att de skulle försöka att göra mål och det lyckades de med genom Theo Walcott. Dagens vinst var betydelsefull för oss på flera sätt, vi lyckades att inte trilla ifrån Manchester United och Manchester City och så spelade vi bra för våra supportrar, som verkade vara nervösa". 

Källa: Skysports.co.uk

Stefan Petranovic2013-01-21 16:45:00
Author

Fler artiklar om Chelsea