MEDLEMSREGISTRERING ÖPPEN: Bli medlem i CSS säsongen 20/21!

MEDLEMSREGISTRERING ÖPPEN: Bli medlem i CSS säsongen 20/21!

Medlemsansökning för säsongen 2020/2021 är nu öppen. Välkommen till Chelsea Supporters Sweden!

Chelsea Supporters Sweden är Sveriges enda officiella supporterförening knuten till Chelsea FC. Vi besitter platinamedlemskap i föreningen vilket vi förtjänat genom decennium av lojalitet och vilket vi värnar genom att bygga vidare på det goda rykte supporterklubben har både i Sverige och i England. 

Lagom till ligastart öppnar vi nu upp medlemsregistreringen för Chelsea Supporters Sweden för säsongen 2020/2021.

Som medlem i CSS får du:
· Ett personligt medlemskort.
· En CSS-designad souvenir.
· En medlemstidning som skickas ut till alla medlemmar under våren.
· Deltagande i lotterier med fina priser från Chelsea FC.
· Och sist men inte minst, känslan av gemenskap som uppkommer av att vara med och bidra i en ideell förening. En förening som syftar till att följa och stötta Chelsea. Bli medlem idag och få blå vänner för livet!

I vanliga fall får du även:
· Unik möjlighet att köpa matchbiljetter till Chelseas matcher, såväl hemma som borta, ligaspel och cupmatcher i England och Europa. Beroende av match kan olika antal lojalitetspoäng krävas för att få tillgång till biljett, mer info kring det finns under FAQ för biljetter. En förutsättning för att få tillgång till biljetter är att ni har medlemskap i True Blue utöver medlemskapet i CSS.
· Möjlighet att följa med på CSS årliga medlemsresa till England. Mer info om denna kommer att komma och den kommer bli en resa att minnas.
· Möjlighet att delta på CSS-träffar i Sverige.

Hur det blir med dessa grejer under rådande omständigheter är svårt att säga, men vi uppdaterar er så fort ny info finns tillgänglig. 

Medlemsavgifter 2020/2021
Junior (0-18 år) 100 SEK
Vuxen 175 SEK
Familj 400 SEK

Familjemedlemskap gäller för personer registrerade på samma adress.

Två lätta steg för att bli medlem: 

>> Fyll i formuläret genom att klicka här. Därefter får du ett mail med bekräftelse om att vi mottagit din ansökan innehållandes betalningsuppgifter. Detta mail skickas automatiskt direkt men fastnar ibland i skräppostfiltret, så kolla bland skräpposten om ni inte ser mailet.
>> Betala antingen genom Swish eller BG (swish- och BG-nummer står i mailet). 
... och VOILA! När vi erhållit din betalning är du medlem! Så, vad väntar du på?

----------------------------------------------------------------------------------

>> Chelsea har ännu inte öppnat registreringen för True Blue-medlemskap, dvs medlemskap i Chelsea i England. Vi uppdaterar er så fort vi fått ny info kring detta men i dagsläget vet vi inte ens om det kommer att gå att lösa medlemskap för säsongen 2020/2021 p.g.a. rådande pandemi.

>> Vi uppmanar samtliga Svenska Chelsea-supportrar att ansluta sig till vår sida på Chelseas Rewards Scheme. Gå in på denna länk och klicka på "Join this club".
Man kan bli medlem med sitt Facebook-konto, Google-konto eller sitt konto på Chelsafc.com (OBS! Ej samma inlogg som för True Blue-medlemskapet).
Man kan även bli medlem genom Chelseas officiella smartphone-app The 5th Stand. Ladda ner appen, klicka på "Connect", och välj att ansluta dig till Sweden Supporters Club.
Ni som ansluter er till vår sida på Rewards Scheme bidrar till att CSS får ta del av fler förmåner hos Chelsea, bland annat fler signerade souvenirer att lotta ut till er medlemmar.

>> I enighet med vad som beslutades inför förra säsongen så skickas inte nya medlemskort ut till gamla medlemmar. Har ni blivit av med ert kort meddelar ni oss och får ett nytt mot en sjävlkostnad på 100:-

>> Läs mer om CSS:s nystart, vision och stadgar här.

Vill du kontakta CSS-ledningen?
För generella frågor: medlem@chelseasweden.com
För biljettfrågor: biljett@chelseasweden.com

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR.

CSS:Ledningen2020-09-11 13:30:00
Author

Fler artiklar om Chelsea