Mount: Vi är bättre än så

Mount: Vi är bättre än så

Mason Mount kände att Chelsea inte gjorde sig själva rättvisa i förlusten mot Leicester under tisdagen.

Chelsea hade det kämpigt i bortamatchen mot Leicester, en match som hemmalaget tog hem med 2–0. Återigen var Mason Mount en av Chelseas bättre spelare på planen, men den här gången på den förlorande sida.

”Vi blev besegrade av det bättre laget”, kommenterade Mount efter matchen. ”Vi vet att de är ett väldigt bra lag och inför matchen visste vi hur tufft det skulle bli. De spelar väldigt bra och ibland måste man bara hålla upp händerna och säga att de var bättre den här gången.”

”De tog sina chanser. Två mål före halvtid påverkade oss och gör det svårt när du kommer ut till den andra halvleken. När du är klinisk framför mål kommer du att vinna matcher. Vi hade ett par chanser men lyckades inte göra mål.”

”Vi är besvikna över att vi inte vann matchen. Vi vet att vi är bättre än så. Vi måste kolla på oss själva, kolla på hur vi spelade, se hur vi kan förbättra oss och komma tillbaka starkare i nästa match.”

”Vi är i en inlärningskurva. Varje dag måste vi bli bättre, på träningsanläggningen och när vi spelar. Det tar tid men vi kommer definitivt att nå dit.”

”Vi lär känna varandra mer och mer och förhoppningsvis kommer vi vara på en bra plats när säsongen är slut.”

Gustav Stenberg@gustav_stenberg2021-01-20 17:01:22
Author

Fler artiklar om Chelsea